Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… «Η Ελλάδα κατέχει παράνομα νησιά»

“Κάναμε μάθημα στους Έλληνες για τα νησιά που κατέχουν παράνομα”! Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα

“Κάναμε μάθημα στους Έλληνες για τα νησιά που κατέχουν παράνομα”! Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα
Η ιστοσελίδα YENIÇAǦ δημοσιεύει ένα «περίεργο» άρθρο του Ahmet TAKAN, γνωστού για τα άρθρα του περί «παράνομης κατοχής τουρκικών νησιών από την Ελλάδα» .

Ο εν λόγω αρθρογράφος ισχυρίζεται ότι την 2 Ιουνίου 2016 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος CHP έλαβε χώρα συνάντηση αξιωματούχων του υπόψη κόμματος με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα κ. ΛΟΥΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ. Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε στον Έλληνα διπλωμάτη το θέμα της υποτιθέμενης «παράνομης κατοχής» και του επιδείχθηκαν και οι ακόλουθοι χάρτες όπου φαίνονται τα 12 νησιά-βραχονησίδες στο Αιγαίο καθώς και τα 5 στο Κρητικό Πέλαγος τα οποία διεκδικεί η Τουρκία.
“Κάναμε μάθημα στους Έλληνες για τα νησιά που κατέχουν παράνομα”! Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα - Εικόνα0
“Κάναμε μάθημα στους Έλληνες για τα νησιά που κατέχουν παράνομα”! Περίεργο τουρκικό δημοσίευμα - Εικόνα1
Η  επερώτηση που είχαν καταθέσει βουλευτές του CHP στην Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση το έτος 2003 ΕΔΩ.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.