Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

H Ρωσία απειλεί τους τρομοκράτες με ολοκαύτωμα αν δεν παραδοθούν οι σοροί των 5 στρατιωτικών του ελικοπτέρου


تحذير روسي شديد اللهجة.. ومحرقة في حال الرفض!
Οι ρώσοι απειλούν με ολοκαύτωμα σε περίπτωση που δεν τους επιστραφούν οι σοροί των 5 ρώσων στρατιωτικών του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκεΣύμφωνα με την Russia Today 4.8.16 οι ρώσοι απευθύνουν αυστηρή προειδοποίηση και απειλούν με .. ολοκαύτωμα σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματός τους !

Η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets » αανφέρει ότι «η Ρωσία απευθύνει μια προειδοποίηση προς τους μαχητές: Είτε θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς οι σοροί ή θ΄ αρχίσουν εντατικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή »
Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Victor Murachowska, είπε: «Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε από μια ανθρωπιστική αποστολή. Ήταν επί του ελικοπτέρου πέντε άτομα, 3 μέλη του πληρώματος, και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συντονισμού της συμφιλίωσης στη Συρία.
Αναρωτιέται ο εμπειρογνωμόνας: «Γιατί το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που ελέγχονται από τρομοκράτες; Και γιατί ήταν το (Mi-8), χωρίς την προστασία άλλων ελικοπτέρων; Και γιατί πετούσε σε αυτό το ύψος, όπου θα μπορούσε να χτυπηθεί από αντιαεροπορικά που κατέχουν οι τρομοκράτες; ».Ο ίδιος πρόσθεσε : «με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από ένοπλες οργανώσεις στο Διαδίκτυο, το ελικόπτερο έπεσε πιθανώς από αντιαεροπορικό (ZU-23) που αγοράστηκε σε μεγάλες ποσότητες από Σαουδική Αραβία,Κατάρ και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και παραδόθηκε  στους αντάρτες στη Συρία. »
Επεσήμανε ότι «είναι σαφές ότι η μεταφορά των σωμάτων των ρώσων στρατιωτικών στη βάση  Khmeimim θα είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία.. « alhadath 4.8.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.