Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ


claus-brunner-3
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα ωραίο δείγμα ευρωπαϊκό πολιτισμού στη Γερμανία: μια πραγματικά συγκλονιστική υπόθεση από το Βερολίνο έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στην γερμανική και ευρωπαϊκή επικαιρότητα δείχνοντας το πόσο διεστραμμένη είναι η σημερινή δυτική κοινωνία. Η υπόθεση αναφέρεται σε έναν βουλευτή του γερμανικού κοινοβουλίου από το Κόμμα των Πειρατών Gerwald Claus-Brunner, προφανώς ομοφυλόφιλος, ο όποιος διέπραξε το εξής φρικτό σεξουαλικό έγκλημα.

gerwald-claus-brunner-2
Προφανώς μετά από κάποιο όργιο δολοφόνησε εν ψυχρώ το σύντροφο του στο διαμέρισμα οπού και έμενε στο δρόμο Schönhauser στο Steglitz στο Βερολίνο. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε να ….. συνεχίσει να έχει σεξουαλική επαφή με το θύμα του. Δηλαδή, επί μέρες ο κύριος αυτός έκανε ερώτα με ένα πτώμα που το είχε σπίτι του. Στην συνεχεία καταλαβαίνοντας το μεγάλο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε έγραψε μια επιστολή προς τους συντρόφους του κόμματος του και μετά αυτοκτόνησε.
gerwald-claus-brunner
Ως που μπορεί να φτάσει η διαστροφή της πολιτισμένης δυτικής κοινωνίας;
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.