Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τα όμορφα κονβόι όμορφα καίγονται….Boμβαρδίστηκε κονβόι της ανθρωπιστικής του ΟΗΕ προς τρομοκράτες στο Χαλέπι.


casjsjsj

Tώρα κλαίνε όλα τα αλάνια της τρομοκρατίας που θα μείνουνε χαρμάνια στο Χαλέπι …..από Captagon….Τα όμορφα κονβόι όμορφα καίγονται.H ψευδοεκεχειρία τελείωσε κακήν κακώς κυρίως με την απρόκλητη επίθεση των αμερικανών που επιτέθηκαν παραβιάζοντας κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου στο συριακό στρατό και σφάγιασαν με επιδρομές συμμαχικές περί τους 80 στρατιώτες που μάχονταν την ISIS στη Deir Ezzor και τραυμάτισαν άλλους 100.Η διεθνής αντιτρομοκρατική συμμαχία των ΗΠΑ « αίφνης » μετατράπηκε σε Διεθνής Τρομοκρατική Συμμαχία διευρυνόμενη πλέον και συμπεριλαμβάνοντας και την ISIS έστω και κατά περίσταση.

 Η εκεχειρία τελείωσε.Τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία κατά κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας.Συνολικά 32 άτομα σκοτώθηκαν στοπ Χαλέπι και στην επαρχία του από εναττικούς βομβαρδισμούς ρωσικής και συριακής αεροπορίας.  14322406_1749010862029660_8374295677190497476_n
22 σκοτώθηκαν δυτικά της επαρχίας εκ των οποίων  12 εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και οδηγοί των φορτηγών της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Orum al-Koubra, και 4 στα ανατολικά της επαρχίας διευκρίνισε το OSDH σε ανακοινωθέν μιλώντας για δεκάδες τραυματίες..
« Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα δραματικό νέο για επίθεση κατά μια ς δομής του συριακού Ερυθρού Σταυρούστην επαρχία κοντά στο Χαλέπι », δήλωσε από την πλευρά του στο AFP ο Ingy Sedky,εκπρόσωπος τύπου της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.
« Η κατάσταση στο έδαφος είναι πολύ χαοτική και είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι για το ότι αποστολές και εργάτες της ανθρωπιστικής υπέφεραν εκ νέου από την αγριότητα αυτής της διαμάχης»,πρόσθεσε.14369859_1749010845362995_6953025100375194237_n
Μέσα στη νύχτα ο ΟΗΕ επιβεβαίωσε την επίθεση αλλά όχι από πού προήλθε διευκρινίζοντας ότι 18 από τα 31 καμιόνια χτυπήθηκαν. Το OSDH με έδρα το Λονδίνο μια ΜΚΟ όργανο της ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης και των προστατών της κατηγόρησε Δαμασκό και Μόσχα ότι είναι πίσω από αυτήν την αεροπορική επιδρομή κάποιες ώρες μετά την ανακοίνωσης για το τέλος της εκεχειρίας από το συριακό στρατό.
Που αλλού από το βασίλειο του σκότους των αποκεφαλιστών βαρβάρων της Σ Αραβίας ο πρίγκηπας του ερέβους John Kerry,κατηγόρησε τη Δαμασκό τον αδύναμο κατ΄αυτόν κρίκο: «Οι ρώσοι οφείλουν να ελέγξουν τον Assad, ο οποίος προφανέστατα βομβαρδίζει αδιακρίτως συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπιστικών convois».Ο γάλλος ΥΠΕΞ  Jean-Marc Ayrault, καταδίκασε ομοίως απερίφραστες επιδρομές.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.