Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ HIJAB, ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ… Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ! (βίντεο)

ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ HIJAB, ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ… Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ! (βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τώρα η Ευρώπη στα πλαίσια της καταπολέμησης της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, επιβάλλει μέσω των ΜΜΕ την μόδα της μουσουλμανικής αμφίεσης για να πέσουν, όπως υποστηρίζεται, όλα τα ξενοφοβικά ταμπού.

Έτσι έχει αρχίσει μια μεγάλη εκστρατεία λανσαρίσματος της μουσουλμανικής αμφίεσης Hijab, με ειδικά επιλεγμένα μανεκέν που θυμίζουν σύγχρονες, αλλά Ισλάμ, Ευρωπαίες. Μάλιστα!

Τηλεοπτικά κανάλια στην Γερμανία διαφημίζουν και λανσάρουν το μουσουλμανικά πρότυπα για να συνηθίζει ο κόσμος σταδιακά στην αλλαγή της νοοτροπίας και στην προσαρμογή του στην νέα μόδα, που θέλει μια μπερδεμένη ταυτότητα, ώριμο φρούτο στα δίχτυα της παγκοσμιοποίησης που χρησιμοποιεί το Ισλάμ σε το καλύτερο όπλο της.

Σε λίγο δεν αποκλείεται να δούμε και εμείς τέτοιες ανάλογες διαφημίσεις. Περιμένετε και έρχονται!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxieladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.