Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Άρχισε; Ξαφνική άνοδος αποβίβασης μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου!

prosfyges

Άρχισε η επιχείρηση “αποστολής μεταναστών” από τον Ερντογάν;Τα στοιχεία των τελευταίων ημερών προβληματίζουν ιδιαίτερα…
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής περισσότεροι από 300 μετανάστες έφθασαν μόνο χθες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Οι περισσότεροι προέρχονται από αφρικανικές χώρες και το Πακιστάν.

177 Πακιστανοί αποβιβάστηκαν από δύο κότερα στην Κάλυμνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ανησυχία των ελληνικών αρχών γίνεται μεγαλύτερη συνδυαζόμενη με την πληροφορία που θέλει την Άγκυρα να άνοιξε έναν μέχρι πρότινος κλειστό καταυλισμό στη βορειοδυτική Τουρκία.
Όλοι αυτοί δεν εντάσσονται στις συμφωνίες μετεγκατάστασης και θα πρέπει άμεσα να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.Πως όμως, όταν οι διαδικασίες προχωρούν με επικίνδυνα αργούς ρυθμούς;
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε επιστολή του προς την ΕΕ ζητεί να μεταφερθούν οι συγκεκριμένες ομάδες σε κλειστά κέντρα στην ενδοχώρα έως ότου ολοκληρωθούν οι κλειστές δομές στα νησιά.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι απ΄ αυτούς παρουσιάζουν έντονη παραβατική συμπεριφορά και πολύ συχνά κατά τη διάρκεια αναμονής απάντησης για το αίτημα ασύλου, εξαφανίζονται, γνωρίζοντας ότι δεν έχουν καμία τύχη θετικής απάντησης.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.