Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η Τουρκία εξοπλίζει την Αλβανία μετά τις Προειδοποιήσεις της Ελλάδας!!!


%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%ac%ce%b9-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%ae%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84
Η Τουρκία είναι άμεσα ενδιαφερόμενη για να αυξήσει την στρατιωτική δύναμη της Αλβανίας.
Καθώς η Ελλάδα με το Υπουργό Εξωτερικών Νικόλαος Κοτζιά και το Υπ Άμυνας Πάνο Καμμένο έχει απειλήσει ανοιχτά την Αλβανία, υπενθυμίζοντας της την στρατιωτική και οικονομική της ανωτερότητα, η Τουρκία στηρίζει το Αλβανικό στρατό με στρατιωτικό υλικό, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη.

Γίνεται λόγος για την υλοποίηση μιας διμερής συμφωνίας που εγκρίθηκε πριν από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2016. Η εφημερίδα Shqiptarja.com έμαθε μέσα από πληροφορίες που διέρρευσαν από το Υπ Άμυνας πως οι Αρχές των δύο χωρών ξεκίνησαν την υλοποίηση της συμφωνίας αυτής.
Το Υπ. Άμυνας της Αλβανίας έχει προετοιμάσει την λίστα με στρατιωτικά υλικό που θα προσφερθεί από την Τουρκία, ενώ στην Αλβανία αναμένονται τούρκοι στρατιωτική για να ετοιμάσουν τους αλβανούς στρατιωτικούς . Αν και η εφαρμογή της συμφωνίας δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση με τις απειλές της Ελλάδας , η εκπαίδευση και η υποστήριξη με στρατιωτικό υλικό των Ένοπλων Δυνάμεων της Αλβανίας από το Υπ Άμυνας της Τουρκίας συμπίπτει με την ένταση μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας.
Σύμφωνα με την συμφωνία που εφαρμόζεται μυστικά, όπως και προβλέπει το περιεχόμενο της . Συγκεκριμένα το άρθρο 6 της συμφωνίας που προβλέπει πως όλα πρέπει να γίνονται με απόλυτη εχεμύθεια και καμία πληροφορία δεν πρέπει να διαρρεύσει χωρίς την έγκριση της Τουρκίας.
Σημείωση: Σκεφτείτε πως επαναλαμβάνεται η ιστορία. Όλη τους την ζωή οι τουρκαλβανοί πολεμούσαν εναντίων των ελλήνων και των αρβανιτών. Ποιος σκότωσε τον Μπότσαρη; Οι τουρκαλβανοί. Ποιοι χρησιμοποιούνταν ως εργαλείο εναντίων των ελλήνων εξεγερμένων; Οι τουρκαλβανοί. Ο πατέρας του Ισμαήλ Κεμάλ και άλλοι…
Ποιος στηρίζει στην Ευρώπη την Αλβανία, η Ιταλία, με την οποία πολέμησαν εναντίων της Ελλάδας με τους τσάμηδες και την παρέα τους. Στην ουσία οι παντοτινοί τους συνεργάτες εναντίων των ελλήνων συνεχίζουν να τους στηρίζουν εναντίων των Ελλήνων. Καλά έλεγαν κάποτε «τρώνε το ψωμί του γιαούρη και κάνουν την δουλειά του τούρκου». Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Στις 28 Νοεμβρίου η Αλβανία γιόρτασε την Κήρυξη της Ανεξαρτησίας της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αλλά το ερώτημα είναι από ποια Τουρκία από αυτήν που της δίνει όπλα και την έχει σύμμαχο , αδελφή χώρα, ή καμία άλλη? Η Αλβανία ποτέ δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από την Τουρκία και δεν χρειάζεται να ανεξαρτητοποιηθεί, είναι σώμα από το σώμα της. Το θέμα είναι γιατί το αρνούνται το γεγονός αυτό και σφυρίζουν αδιάφορα;
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.