Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑΜΠΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩ!

resized_c6866-7fff0f81adalardasov

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οξεία κριτική κατά του υπουργού Άμυνας, κ Πάνου Καμένου, εξαπολύει στο σημερινό τη φύλο η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, που απηχεί τις απόψεις του ίδιου του Ερτογάν, παίρνοντας αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη επικεφαλής κοινοβουλευτικής επιτροπής στην νήσο Ρω απέναντι από τις τουρκικές ακτές που προκάλεσε την τουρκική οργή γιατί δεν έχει αυτό το…δικαίωμα ο Έλληνας υπουργός ΥΠΕΘΑ.

Στο ίδιο δημοσίευμα κατηγορούνται και το ΚΚΕ για τις έντονες όπως τονίζεται αντιτουρκικές του θέσεις , αλλά και η Χρυσή Αυγή που όπως πάντα χαρακτηρίζεται σαν ακραίο φασιστικό κόμμα ενώ καταγγέλλεται ότι η ελληνική κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ συνεργάζεται με τους φασίστες, (είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα), εναντίον της Τουρκίας.
Στο ίδιο δημοσίευμα εξαίρεται η στάσης της ΝΔ που χαρακτηρίζεται σαν… ώριμο κόμμα που αποφεύγει να παίρνει φασιστικές θέσεις εναντίον της Τουρκίας, αλλά και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που χαρακτηρίζονται σαν ώριμα και φιλοτουρκικά κόμματα που αγωνίζονται υπέρ της ειρήνης στο Αιγαίο.
Με λίγα λόγια δεν έχουμε δικαίωμα να επισκεπτόμαστε τα ακριτικά ελληνικά νησιά και πολύ περισσότερο να οργανώνουμε στρατιωτικές ασκήσεις σε περιοχές που ανήκουν δικαιωματικά στην Τουρκία.
Μας λένε και…μπαταχτσήδες ! Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.