Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Όταν δεν σου κάθεται ο τίτλος ... (πώς να κάνεις προπαγάνδα;).Στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι οι ακροδεξιοί λαϊκίζουν (ενώ, εννοείται, το «δημοκρατικό τόξο» είναι υπεύθυνο και cool), το Ψυχαρόπουλο που είχε βάρδια σήμερα 5 Δεκέμβρη του 2016 στο in.gr, έγινε ρόμπα.

Πάνω από μιάμιση ώρα το πάλευε το παλικάρι: αρχικά οι βουλευτές ήταν 9, μετά μόνο 3 Χρυσαυγίτες (στο κείμενο ήταν 10 μετρημένοι), έπειτα κυβερνητικοί και Χρυσαυγίτες (αλλά στο κείμενο ήταν κι ένας της Ένωσης Κεντρώων) κτλ κτλ 
Υπάρχει πάντως το τέλειο όπλο για την αντιμετώπιση τέτοιων χοντροκομμένων προσπαθειών του καθεστωτικού διαδικτυακού τύπου: λέγεται στιγμιότυπο (screenshot): 
aristidisdikaios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.