Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Άσαντ: όσο την Τουρκία την κυβερνάει ένας ψυχολογικά ανισόρροπος όπως ο Ερντογάν δεν αποκλείεται συροτουρκικός πόλεμος.


manar-02993990014811978159-1

Στην ερώτηση που του έγινε κατά τη συνέντευξή του στη συριακή εφημερίδα Al-Watanαν θα υπάρξει μια συροτουρκική στρατιωτική σύγκρουση με την Τουρκία στην περίπτωση που αυτή θα συνεχίσει την επέμβασή της στα συριακά εδάφη  ο σύριος πρόεδρος Βashar al-Assad απάντησε : « όσο η τουρκική πολιτική καθοδηγείται από ένα άτομο ψυχολογικά ανισόρροπο όπως ο  Erdogan, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας όλες τις πιθανότητες ».

“Η Συρία έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα εδάφη της κι εμείς προφανώς θα το κάνουμε , αλλά ευχόμαστε τα συνειδητοποιημένα πρόσωπα στην Τουρκία ν΄απωθήσουν τον Erdogan και ν΄αρνηθούν τις βλακείες του κυρίως αναφορικά με το συριακό ζήτημα για ν΄αποφευχθεί κάθε σύγκρουση ”, σημείωσε μ΄έμφαση ο πρόεδρος al-Assad, που υπογράμμισε την αναγκαιότητα να εργαστούν για αυτό το σκοπό. al manar 8.12.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.