Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Συντριβή ρωσικού Su 33 κατά την προσγείωσή του στο αεροπλανοφόρο στ΄ανοιχτά της Συρίας.


A still image taken from a video footage and released by Russia's Defence Ministry on November 15, 2016, shows a jet taking off from Russian Admiral Kuznetsov aircraft carrier near the coast of Syria. Ministry of Defence of the Russian Federation/Handout via REUTERS TV ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE.

Συνετρίβη τη Δευτέρα, ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο Su -33 Flanker-D στη Μεσόγειο Θάλασσα, μετά από μια αποτυχημένη προσγείωση επί του αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Kuznetsov.Kαταποντίστηκε στην Α Μεσόγειο. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται  στρατιωτικές πηγές  το  στρατιωτικό αεροσκάφος Su-33 multi-tasking, συνετρίβη κατά την προσγείωση του στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Kuznetsov, που βρίσκεται στ΄ ανοικτά των συριακών ακτών. Ο πιλότος έκανε χρήση του αλεξίπτωτου κι εκτινάχθηκε.
Διασώθηκε ύστερα από αναζήτηση.
Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε τη συντριβή του μαχητικού  « Su -33″ το περασμένο Σάββατο, ενώ επιχειρούσε  να προσγειωθεί στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov » που σταθμεύει στα ανοικτά των ακτών της Συρίας. Μια δήλωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Πληροφοριών του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας τη Δευτέρα, 5  Δεκεμβρίου αναφέρει ότι το αεροπλάνο « Su -33  » συνετρίβη μετά την  αποστολή μάχης που διεξήγαγε στο συριακό εναέριο και κατά την διαδικασία προσγείωσής του στο αεροπλανοφόρο « Ναύαρχος Kuznetsov « .breaking100 ,alarabiya 5.12.16
Σύμφωνα με άλλη πηγή το Υπουργείο δεν διευκρίνισε πότε έγινε το μοιραίο συμβάν. Άγνωστο είναι επίσης αν το  Su-33 προερχόταν από την βάση  Hmeimim. «Ο πιλότος καρτόρθωσε να εκτιναχθεί οι διασώστες τον μετέφεραν άμεσα στο Kouznetsov. η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο », διευκρίνισε η Μόσχα.Το συμβάν αποδίδεται από το Υπουργείο στο ότι  ο  »ιμάντας » που συγκρατεί τα αεροσκάφη στοαεροπλανοφόρο  έσπασε…
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.