Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Παρατηρητήριο: η χριστιανοφοβία στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 36,6 % το 2016!


2016-france-christianophobie
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Χριστιανοφοβίας ένας απολογισμός του  2016 δίνει μια προσωρινή εκτίμηση για χριστιανοφοβικές πράξεις που διαπράχθηκαν στη Γαλλία.Καταγράφηκαν συνολικά 373 τέτοιες ενέργειες (έναντι 273 το 2015, δηλ. μια αύξηση της τάξης του 36,6 % !).
L’Observatoire de la christianophobie 6.1.17
Tα στοιχεία αυτά συνάδουν με το γενικότερο αρνητικό κλίμα κατά του χριστιανισμού αφού σύμφωνα με τελευταία έκθεση το 2016 σκοτώθηκαν για την πίστη τους 90 000 χριστιανοί ήτοι κατά μέσο όρος κάθε 6΄ ένας χριστιανός πεθαίνει για την πίστη του.Μισό δις χριστιανοί στερήθηκαν την ίδια χρονιά την ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης.
Σύμφωνα με το  Center for the Study of Global Christianity, το 70% των χριστιανών που πέθαναν για την πίστη τους το 2016 σκοτώθηκαν σε φυλετικές διαμάχες στην Αφρική.Το υπόλοιπο 30% δηλ.  27 000 άτομα σκοτώθηκαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις,την καταστροφή χριστιανικών οικισμών ή των άμεσο διωγμό από κυβερνήσεις.
dimpeneww.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.