Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Λίαν συγκεκινημενος και ψυχικώς συν-τετριμμένος έμαθα για την διαδικασία της βίαιης προσαγωγής του αυτοφώρου στην κορωνίδα της Ελληνικής δημοσιογραφίας Τατιάνας Στεφανιδου!!


Λίαν συγκεκινημενος και ψυχικώς συν-τετριμμένος έμαθα για την διαδικασία της βίαιης προσαγωγής του αυτοφώρου στην κορωνίδα της Ελληνικής δημοσιογραφίας Τατιάνας Στεφανιδου!! Στην...τιτάνια Τατιάνα!! Στο απαύγασμα της αντικειμενικής ενημέρωσης και στο αγλαισμα της ευαισθησίας και της μεγαλοκαρδίας!! Τυφλα να χει η...Αγλαΐα Κυριακου!!

Το λοιπόν, βάστα γερά Τιτάνα της εκφρασης των οραμάτων της λαϊκής τάξης!! Είσαι η πρώτη τη ταξει λαϊκή αγωνίστρια για την δημιουργία ενός κόσμου δίχως σύνορα και πατρίδες, αγγελικά πλασμένου με την αφεντιά σου, ως τον...Αρχάγγελο (όχι της διαπλοκης καλε, αλλος ήταν αυτος) των καλών ειδήσεων (τουτεστιν εκπροσωπος τύπου) και της αλληλεγγύης!! Φτάνει να είσαι κοντά στον...Αλιλ!! 
Είσαι το υπό-δείγμα της εφαρμογής του σοσιαλ-ληστρικού παραδείσου από τότε που πέθανε ο συγχωρεμένος ο Κάστρο!! Είσαι η πονο-ψυχάρα(ης), το γνήσιο και αυθεντικό φτωχοκοριτσο, που δεν δίστασε να κάνει το σπίτι της λαϊκό υπνωτηριο υπέρ των αναξιοπαθούντων προσφύγων, διανέμοντας τα ιμάτια της (βγάζοντας μέχρι και το βρακι της) αποκαλύπτοντας και...απογυμνώνοντας την ευγένεια των συναισθημάτων σου!! Το γεγονός, ότι οι μισοί και παραπάνω Έλληνες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, όπως επίσης και τα γνωστά φληναφηματα πολλών...ρατσιστών, ότι ταχα είσαι φιλάνθρωπη με τους αλλοδαπούς (με το αζημίωτο από τα αφεντικά σου) και μισάνθρωπη με τους Έλληνες, ουδολως αλλοιώνει τον πλούτο της αυθόρμητης προσφοράς σου!! Το ζήτημα είναι να έχεις...ζήτηση!!
Κατα συνέπεια, υποκλίνομαι και σου βγάζω το καπέλο, αναμένοντας να βγεις και να τραγουδήσεις...ακαπελα από την εκπομπή σου το "Εμπρός της Γης οι κολασμένοι!!"  Φρονώ, ότι αυτός είναι πλεον ο επόμενος σου στόχος, εκτός κι αν προτιμήσεις το λαϊκό άσμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, "Στόχος είναι τα λεφτά!!"  Τατιάνα ζούμε για να σε δούμε!! (Στην tv, όχι στην...στενή!!). 
Τα σέβη μου.
Γιαννης Σαρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.