Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πούτιν απέλυσε 17 ανώτερους αξιωματικούς που έχουν σχέση με Πολιτική Άμυνα και Προστασία και του Υπ.Εσωτερικών.



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με διάταγμα της 2 Φεβρουαρίου απάλλαξε από τα καθήκοντά τους  17 στρατηγούς του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας, Έκτακτης ανάγκης και Εξάλειψη των συνεπειών των φυσικών καταστροφών, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Εξεταστικής Επιτροπής.

Από τις θέσεις τους απαλλάσσονται οι διευθυντές των τμημάτων: Άπω Ανατολή, Ουράλια, Βόλγας, Βόρειος Καύκασος και του Βορειοδυτικού Περιφερειακού Κέντρου Έκτακτης Ανάγκης.
Με το ίδιο διάταγμα για τη θέση της Δημοκρατίας της Κριμαίας διορίζεται εισαγγελέας ο Oleg Kamshilov (προηγουμένως τη θέση κατείχε η Ναταλία Poklonskaya) και στην Περιφέρεια Λένινγκραντ τοποθετήθηκε εισαγγελέας ο Μπόρις Markov.
Αναπληρωτής υπουργός Εκτάκτων Αναγκών έγινε ο Vladlen Aksenov Pavel Baryshev.
Οι λόγοι για τον ανασχηματισμό δεν αναφέρονται.RIA Novosti 2.1.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.