Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ οι Τούρκοι έξω από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! Υπάρχει μαρτυρία από τον Ιανουάριο του 2016 ότι θα θελήσουν να το κανονιοβολήσουν για να πτοήσουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ


ΣΗΜΕΡΑ οι Τούρκοι έξω από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Από εδώ και πέρα η καθημερινότητα μας θα γίνει ένα ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ με αυτούς που μπλέξαμε.
Ο τούρκος μας αξιολογεί στο ΑΙΓΑΙΟ και οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν στις Βρυξέλλες.
Αρθρογραφούσαμε κατ επανάληψη αλλά ποιος άκουγε;

«11 Δεκεμβρίου 2015 ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ. Προσέξτε το Βόρειο Αιγαίο. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ;»
«12 Δεκεμβρίου 2015 H ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του Αγίου Όρους απέναντι από τους Τούρκους στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»
ΣΗΜΕΡΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο… Άγιο Όρος έστειλε ερευνητικό σκάφος η Άγκυρα – Καταδιώκεται από πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού
«Mε την 244/17 NAVTEX που εξέδωσε πριν λίγο η Άγκυρα στέλνει το ερευνητικό σκάφος TCG CESME για έρευνες έξω από τις ακτές του Αγίου Όρους και της Θάσου, φυσικά επάνω στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα!
Η αποστολή στο συγκεκριμένο σημείο μόνο τυχαία δεν είναι: Στην Θάσο θα κάνει έρευνες επάνω στο κοίτασμα του Μπάμπουρα, το πλέον πλούσιο πετρελαιοφόρο κοίτασμα του Βόρειου Αιγαίου και αντικείμενο της κρίσης του 1987. Επί της ουσίας η τουρκική κίνηση αποτελεί παραβίαση του πρωτοκόλλου Γιλμάζ-Παπούλια, απόρροια εκείνης της κρίσης, εκτός από το Νταβός…» του Πέτρου Αναστασίου pronews.gr/portal 22 Ιανουαρίου 2017
ΠΡΙΝ ένα ολόκληρο χρόνο αρχές Ιανουαρίου 2016 σε αρθρογραφία μας επισημάναμε κάτι που ακούγεται εκτός λογικής αλλά ουδείς είναι σίγουρος πλέον με την μανία του σουλτάνου:
«Αποδέκτες των άρθρων αυτών δίχως να το γνωρίζουμε έγιναν Αγιορείτες Πατέρες και οι οποίοι μας διαμήνυσαν την περίοδο των εορτών ότι καλώς αρθρογραφούμε επί του συγκεκριμένου θέματος διότι όπως μας είπαν και κατανοήσαμε είχαν την άνωθεν πληροφορία ,ότι
¨- ο θρασύτατος τούρκος θα τολμήσει φέρει τα πολεμικά πλοία του απέναντι από την Ανατολική πλευρά του Άθωνος
και θα προσπαθήσει να κανονιοβολήσει, φευ, τις ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ για να καταπτοήσει το ηθικό πλεονέκτημα του δοκιμαζόμενου Ορθόδοξου Πιστού Ελληνικού Λαού και να δώσει ένα ξεδιάντροπο μήνυμα ..ότι το μέλλον ανήκει στο Ισλάμ¨
¨όμως παιδί μου θάρσει , οι τουρκικές οβίδες τη παρεμβολή της ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ θα πέφτουν μέσα στην Θάλασσα»
Αυτά αναφέραμε κατά τα λεγόμενα των Πατέρων στο άρθρο μας «ΕΚΕΙ θέλουν να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ …στο Βόρειο Αιγαίο και η ΠΑΝΑΓΙΑ Βοήθεια μας» Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016
Ο τούρκος ήταν πάντα λεηλατητής του Εθνικού μας βίου.
Τώρα βιάζεται να αρπάξει τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής μη τυχόν και του τα αρπάξουν οι τοκογλύφοι των Ελληνικών μνημονίων.
Ο τούρκος μας αξιολογεί στο ΑΙΓΑΙΟ και οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν στις Βρυξέλλες.
Ο Θαλασσόλυκος της Μογγολικής Στέπας γνωρίζει τι υπάρχει μεταξύ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ και Θάσου και επιθυμεί διακαώς τετελεσμένα γεγονότα για…
«την συνδιαχείριση της περιοχής και των πλούσιων πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοίτασμα «Έψιλον», της Θάσου που ανακαλύφθηκε το 2002, και το οποίο αξιοποιείται μέχρι στιγμής με χαμηλό ρυθμό (340.000 βαρέλια), έχει βεβαιωμένα απολήψιμα κοιτάσματα 15.000.000-17.000.000 βαρέλια, αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο: Πιθανότατα αποτελεί το ένα άκρο του κοιτάσματος του Μπάμπουρα, που μπορεί να δώσει πάνω από 1 δισ. βαρέλια πετρελαίου!
Ήδη, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την πλήρη εκμετάλλευση του κοιτάσματος, για την αξιοποίηση του οποίου θα κατασκευαστεί μια νέα εξέδρα, η οποία θα είναι η πρώτη μετά το 1977 στον Κόλπο της Καβάλας και θα έχει την επωνυμία Λάμδα.
Συνολικά, μέσω της Λάμδα, θα γίνουν επτά γεωτρήσεις στο Έψιλον και απόλυτα έγκυρες πηγές της ΕΥΠ αναφέρουν ότι η Άγκυρα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αυτών των γεωτρήσεων..
Όλη αυτή η δραστηριότητα και κυρίως οι προοπτικές που ανοίγει, μόνο αδιάφορη δεν αφήνουν την Άγκυρα. Επιθυμεί να δείξει ότι δεν θα επιτραπεί στην Ελληνική πλευρά να προχωρήσει σε έρευνες και πολύ περισσότερο εξορύξεις πετρελαίου έξω από τα έξι ναυτικά μίλια χωρίς την «έγκριση» της Άγκυρας.»
του Χρήστου Μακρή16:15 08/01/2016 pronews.gr/portal
Οι πειρατές πάντα έψαχναν ανοικτές πόρτες ή κερκόπορτες για να μπουν και να συλήσουν.
Πάντα όμως απέναντι από αυτούς εδώ στην Πατρίδα μας στεκόταν αμείλικτη η Υπεραγία Θεοτόκος η Παραμυθία από το Αγιώνυμο Περιβόλι της.
ΣΗΜΕΡΑ οι Τούρκοι έξω από το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Το σχετικό ιστορικό ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ με τους τότε πειρατές είναι στο χέρι μας και στην πρόθεση της μετανοίας μας να επαναληφθεί απέναντι στους σημερινούς πειρατές του Αιγαίου που λέγονται Τούρκοι.
Μπορεί οι τούρκοι να έχουν όρεξη για περιπέτειες αλλά και η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ θα αναλάβει ΘΕΑΡΕΣΤΗ πρωτοβουλία για αυτούς και τους συνεργάτες τους για να σταματήσει τα άνομα σχέδια τους.
Ήρθε άραγε η ώρα των ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ;
Μια φορά διαμηνύσαμε σε ανύποπτο χρόνο δια αρθρογραφίας μας στον σουλτάνο που δεν του αρέσει η συνθήκη της Λωζάννης..
ΜΗΝ στενοχωρείσαι κ.Ερντογάν, έρχεται σε λίγο «η Συνθήκη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ»
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.