Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Είναι μπλεγμένοι στην απόπειρα δολοφονίας Ερντογάν οι 2 Τούρκοι! Φωτογραφίες απόδειξη




Οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, οι δύο Τούρκοι που παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές,περνώντας τον Έβρο ,είναι “μπλεγμένοι” στην επιχείρηση δολοφονίας του Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της 15ης Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος.
Οι δυο τους ανήκουν στις Ειδικές Δυνάμεις των SAT και όχι στους Bordo Berelli.
Η εφημερίδα SABAH είχε δημοσιεύσει στις 21 Ιουλίου τις φωτογραφίες των καταδρομέων που σμμετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας.. Οι περισσότεροι συνελήφθησαν τις επόμενες ημέρες. Οι δύο που παραδόθηκαν απέφυγαν τη σύλληψη επί οκτώ μήνες κι αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Το γεγονός ότι οι δύο Τούρκοι καταδρομείς συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση δεν αλλάζει τη διαδικασία έκδοσής τους στην Τουρκία, η οποία σίγουρα θα θέσει το ζήτημα. Όπως είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος η απόφαση είναι της δικαιοσύνης και κανένας άλλος δεν έχει λόγο και αρμοδιότητα για το θέμα.
Το βέβαιο πάντως είναι ότι Τσετίν και Αρίκ ήταν στην μονάδα που επιχείρησε να εκτελέσει τον Ερντογάν σε ξενοδοχείο της Μαρμαρίδας.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.