Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΟ «ΘΕΡΜΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

18_1431683382siy

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το ίδιο έργο που παίζεται σχεδόν καθημερινά συνεχίστηκε και σήμερα, όπως αναφέρουν εκτάκτως τα τουρκικά ΜΜΕ μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών πλοίων στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων.

kardak-ta-yine-gerginlik-2718467Σύμφωνα με τις έκτακτες ειδήσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ, σήμερα το μεσημέρι ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο προσπάθησε να εισέρθει στα «τουρκικά’ χωρικά ύδατα στην περιοχή προς το Çatal ada, ένα μίλι απόσταση από τα Ίμια και 3,8 μίλια απόσταση από τις ακτές του Μποντρούμ.
Επενέβηκε αμέσως το τουρκικό πλοίο της ακτοφυλακής με το όνομα «Kas» και νούμερο P 1208 και επί 15 λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση μέχρι που όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, το ελληνικό πολεμικό πλοίο αποσύρθηκε προς την πλευρά της νήσου Ψέριμος.
Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση και το καθημερινό παιχνίδι με την «φωτιά».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.