Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη Τούρκος Κατάσκοπος στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας…

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b9%ce%b6%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%82


Φωτογράφιζε τα Πολεμικά μας
Στην σύλληψη ενός 51χρονου Τούρκου ναυτικού με την κατηγορία της κατασκοπείας προχώρησαν την Τετάρτη οι αρχές.
Ο συλληφθείς, το όνομα του οποίου είναι Τζενγκίζ Ουουγκούρ, τραβούσε φωτογραφίες το ναύσταθμο της Σαλαμίνας.

Ο αρχιμηχανικός, σύμφωνα με το υπ. Ναυτιλίας ανήκε στο πλοίο με σημαία Τουρκίας M/V Makbule Ana. Το πλοίο ήταν εμπορικό και μετέφερε από τη Νικομήδεια της Τουρκίας 3.600 τόνους εμπόρευμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον άνδρα εντόπισαν στελέχη του πολεμικού ναυτικού και ειδοποίησαν το λιμεναρχείο της Ελευσίνας.
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, οι φωτογραφίες και η φωτογραφική μηχανή του 51χρονου κατασχέθηκαν, ενώ με την υπόθεση ασχολείται το Λιμενικό.
Τον αρχιμηχανικό, όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Μέσα, εντόπισε ένας Έλληνας καπετάνιος, ο οποίος του ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες. Τα τουρκικά Μέσα προβάλλουν την είδηση με τίτλο «Μετά την κρίση των Ιμίων, κρίση της φωτογραφίας».
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.