Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΕΥΝΑ: Oι 2 στους 3 βέλγους δεν θέλουν μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες.


Σύμφωνα με αγγλική έρευνα οι 2 στους 3 βέλγους θέλουν να σταματήσει η μουσουλμανική μετανάστευση αναφέρει το Belga
Πάνω από τους 2 στους 3 βέλγους το (64%) εύχονται να σταματήσει η μετανάστευση προερχόμενη από χώρες κατά πλειοψηφίαν μουσουλμανικές αναφέρει μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε  από το βρετανικό Ινστιτούτο Chatham House σε δείγμα 10.000 ατόμων από 10 ευρωπαικές χώρες.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε πριν ο Donald Trump υπογράψει το μεταναστευτικό του διάταγμα που σήμερα ανεστάλη. Μέσα σε όλες τις χώρες που μετείχαν στην έρευνα μια πλειοψηφία των ατόμων που δημοσκοπήθηκαν απάντησε θετικά  στον ισχυρισμό σύμφωνα με τον οποίο η μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες θα πρέπει ν΄ανασταλεί.
Τα άτομα που ερωτήθηκαν έπερεπε ν΄ αποδεχθούν ή ν΄απορρίψουν την ακόλουθη διατύπωση: «Κάθε επιπλέον μετανάστευση προερχόμενη από μουσουλμανική χώρα οφείλει να σταματήσει». Κατά μέσο όρο το 55% των ατόμων που απάντησαν δήλωσαν ότι συμφωνούν να σταματήσει το  25% είπαν ότι  «ούτε συμφωνούν ούτε δεν συμφωνούν» και το 20% απέρριψε την διατύπωση.Μόνο σε Βρετανία (47%) και Ισπανία (41%) οι απαντήσαντες δεν εναντιώθηκαν πλειοψηφικά ενάντια στην πληθυσμιακή εισρροή. .
οι χώρες οι πιο αντίπαλες στον ερχομό  στη χώρα τους μεταναστών από χώρες πλειοψηφικά μουσουλμανικές είναι η Πολωνία (71%), η Αυστρία (65%), η Ουγγαρία και το Βέλγιο (64%), όσο και η Γαλλία (61%). .lacapitale 8.1.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.