Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πούτιν υπέγραψε το νόμο επικύρωσης της συμφωνίας για τον Turkish Stream


Turkish Stream
O ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υπέγραψε το νόμο επικύρωσης  για τη ρωσοτουρκική συμφωνία για τον αγωγό αερίου  Turkish Stream που θα περάσει κάτω από τη Μαύρη Θάλασσα και θα ενώσει τη Ρωσία με την Ευρώπη.

Ο Πούτιν υπέγραψε τον ομοσπονδιακό νόμο της ρωσοτουρκικής συμφωνίας επί του αγωγού Turkish Stream, ανακοίνωσε την Τρίτη το ρώσικο site των επίσημων νομικών πληροφοριών.
Η  Douma επικύρωσε τη συμφωνία στις 20 Γενάρη και το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έδωσε το πράσινο φως επί της συμφωνίας στις  1 Φλεβάρη .
Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν την διακυβερνητική συμφωνία για τον αγωγό αερίου Turkish Stream στις 10 Οκτώβρη 2016. Το κείμενο προβλέπει τη εγκατάσταση  2 αγωγών με χωρητικότητα 15.750 εκατομμύρια m3 αερίου κάτω από τη Μαύρη Θάλασσα.Ένας αγωγός θα διοχετεύει το αέριο στην τουρκική αγορά  κι ο άλλος θα ενώνει την Ρωσία με την Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Η κατασκευή του β αγωγού εξαρτάται από το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσει η Ευρώπη για το ρωσικό αέριο και τις εγγυήσεις που οι ευρωπαικές αρχές θ΄αποδώσουν σε αυτό το σχέδιο.sputnik 7.2.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.