Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Το έχασαν» Θέλουν να κάνουν Ιερό Πόλεμο στο ΑΓΙΟ – ΑΙΓΑΙΟ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Φυσικά δεν φταίμε εμείς αν το έχασαν οι νεοθωμανοί στην γειτονιά μας.
Είναι όμως ¨φως Φανάρι¨ ότι τους προκαλούν σφόδρα οι Δυτικοί και στην μέση του καυγά τους είναι η γυμνή από την μνημονιακή λαίλαπα Πατρίδα μας.
Και χρησιμοποιούν την δικαιολογία του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ σαν καραμέλα με αποτέλεσμα οι Ρώσοι εδώ και καιρό να μας στέλνουν σινιάλα κινδύνου.

Ρωσικό δημοσίευμα: «Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αποκρούσει την ‘τουρκική επιθετικότητα» Hellenic Information Team Φεβρουάριος 22, 2016. 21:25
«Ικανός για όλα είναι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έτοιμος να «σπάσει» την συμφωνία για το μεταναστευτικό κατά τη διάρκεια του μήνα και πριν από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στα μέσα Απριλίου, ώστε να «χτυπήσει» την Ελλάδα, εκτιμά ο αναπληρωτής Διευθυντής του ρωσικού Ινστιτούτου Ευρώπης και μέλος της κρατικής Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών Βλαντισλάβ Μπελόφ σύμφωνα με το Ria Novosti.
Ο ίδιος σημειώνει ότι η Άγκυρα «δεν θα υποστεί μεγάλες απώλειες, ενώ με αυτό τον τρόπο οι πολιτικές συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης θα τον ενίσχυαν».
Το ενδεχόμενο αυτό είχε αφήσει ανοιχτό την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ ο τούρκος υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση Εμέρ Τσελίκ σε χθεσινή του συνέντευξη, είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσει η Τουρκία τη συμφωνία με την ΕΕ για το μεταναστευτικό» της ΜαρίναςΝικολάκη pronews.gr/portal 15/03/2017
Το όλο σκηνικό που στήνεται από τους τούρκους δεν είναι ο μοναδικό λόγος για την δημιουργία θετικού κλίματος υπέρ του Ερντογάν για το επικείμενο τουρκικό δημοψήφισμα…
ΕΙΝΑΙ και ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που μυρίζει στρατηγική επιλογή εντολή δοσμένη από πολύ υψηλό γεωπολιτικό επίπεδο που επιθυμεί να διαμορφώσει νέο ανάγλυφο συνόρων από τα Βαλκάνια μέχρι την Μέση Ανατολή και ο σουλτάνος αναδεικνύεται πρωταγωνιστής στο όλο έργο μέχρι της καθαίρεσης του.
Οι τούρκοι φέτος ξεκίνησαν πολύ νωρίς τον τουρισμό στα Αιγαιοπελαγίτικα ενεργειακά αντίκλινα ΚΑΙ δεσμεύουν περιοχές από το Βόρειο Αιγαίο-ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ μέχρι το Καστελλόριζο-Ρόδο.
Και απειλούν με ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ

«Στην αγγλόφωνη έκδοση της Hurriet με τίτλο «Turkish FM warns of ‘holy wars’ in Europe in remarks on Dutch elections» ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρομενος στο εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι « Οι εκλογές τελείωσαν στην Ολλανδία. Αν δείτε στα περισσότερα κόμματα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των σοσιαλδημοκρατών και του ακροδεξιού Βίλντερς. Όλα έχουν την ίδια νοοτροπία. Που θα πας στην Ευρώπη; Έχετε ξεκινήσει την κατάρρευση της Ευρώπης και την οδηγείτε στην άβυσσο»
« Ιεροί πόλεμοι σύντομα θα ξεσπάσουν στην Ευρώπη» του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 16 Φεβροαυαρίου 2017
ΣΥΓΚΥΡΙΑ ή ΣΗΜΕΙΟΝ; 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην ΕΛΛΑΔΑ Μεσαίωνας στην Τουρκία.
Η φετινή Ελληνική Πασχαλιά που συμπίπτει με το τουρκικό δημοψήφισμα ετοιμάζεται να δρομολογήσει μεγάλες γεωπολιτικές και πολιτισμικές ανατροπές.
Μέχρι της 16 Απριλίου θα ζήσουμε πολλές σκηνές απείρου κάλλους με τον σουλτάνο και την αυλή του.
Φαίνεται λογικό όλο τον εκνευρισμό του ο σουλτάνος και την αυτοπροβολή του να την ρίξει πάνω σε εμάς για προεκλογικούς λόγους καθαρής ψηφοθηρίας.
Τελικά όλα τα κατευθύνει η οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και η φετινή Ελληνική Πασχαλιά που συμπίπτει με το τουρκικό δημοψήφισμα να δρομολογήσει μεγάλες γεωπολιτικές και πολιτισμικές ανατροπές.
Υπάρχουν όμως αγαπητοί μου αναγνώστες και οι πνευματικές ανατροπές για την Ελλάδα μας
Πνευματικά τι θα συμβεί στην Πατρίδα μας;
«Το θείο θέλημα ή η θεία βουλή, αν το αναφέρουμε κλιμακωτά, εμφανίζεται σε τέσσερις μορφές.
Πρώτο είναι η θεία ευδοκία, «το κατ’ ευδοκίαν» θέλημα, αυτό δηλαδή που ο Θεός κατ’ εξοχήν θέλει.
Δεύτερο είναι η οικονομία, «το κατ’ οικονομίαν» θέλημα, κατά το οποίο πατρικά υποχωρεί ο Θεός, για την αδυναμία μας.
Τρίτο είναι η παραχώρηση, «το κατά παραχώρησιν» θέλημα, κατά το οποίο επεμβαίνει ο Θεός και παιδεύει
και τέταρτο και πολύκλαυστο είναι η εγκατάλειψη, «το κατ’ εγκατάλειψιν» θέλημα, όταν ο άνθρωπος ζει με αμετάβλητη σκληρότητα και αναισθησία και προκαλεί την εγκατάλειψη του από το Θεό.» Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μέσα από τα επερχόμενα έρχεται ως ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ολάκερης της Οικουμένης.
Γνωρίζουμε τι θα πάθουν οι τούρκοι. Μας το είπε σαφέστατα ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΖΟΥΜΕ για να βλέπουμε και να μετανοούμε.
Ήρθε το τέλος επιτέλους. Τους γείτονες βλ. Σκόπια -Τουρκία τους κομματιάζουν ευγενικά .
ΟΛΟΙ ¨δουλεύουν¨ την Ελλάδα και στο τέλος όλοι τους θα δουλεύουν για την ΕΛΛΑΔΑ.
Ας πορευτούμε με την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ που ανατέλλει.
Καλή μετάνοια αδελφοί
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.