Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

«ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ»!

bbbbbbbb

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως φαίνεται το ζήτημα των νησιών και γενικότερα του Αιγαίου θα παίζει ρόλο στην προεκλογική περίοδο του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, προσθέτοντας άλλο ένα στοιχείο έντασης μεταξύ των δυο χωρών.

Με ένα νέο εμπρηστικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Sözcü, απευθύνεται στον αρχηγό του εθνικιστικού κόμματος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που συμπορεύεται με τον Ερντογάν στο δημοψήφισμα, με το ερώτημα γιατί σιωπά στην παράνομη κατοχή των τουρκικών νησιών από τους Έλληνες οι οποίοι «προκαλούν» συνεχώς με φωτογραφίες πάνω στα νησιά αυτά.
Όπως αναφέρεται, συνεχίζεται η παράνομη ελληνική κατοχή 18 τουρκικών νησιών και νησίδων χωρίς να αντιδρά η τουρκική κυβέρνηση. Ενώ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις του Μπαχτσελί γιατί στην επίσκεψη του Κούρδου ηγέτη Μπαρζανί στην Άγκυρα εμφανίστηκε η σημαία των Κούρδων, δεν γίνεται καμία αντίδραση στην εμφάνιση της ελληνικής σημαίας στα τουρκικά νησιά.
Επί χρόνια, όπως ισχυρίζεται το τουρκικό δημοσίευμα, συνεχίζεται η παράνομη κατοχή των ελληνικών νησιών και δεν αντιδρά ούτε το εθνικιστικό κόμμα ούτε το κυβερνών κόμμα στην κατάσταση αυτή. Μάλιστα!
Και… έπεται συνέχεια.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.