Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ηχηρό «χαστούκι» με πολλαπλή σημασία έδωσε προσωπικά στον ίδιο τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταιγίπ Ερντογάν, η ανιψιά της υποψήφιας για την γαλλική προεδρία Μαρί Λεπέν, η Marion Marechal-Le Pen, που θεωρείται και η πολιτική διάδοχος στην αρχηγεία του κόμματος Εθνικού Μετώπου της Λεπέν.


Συγκεκριμένα η Μαρίον σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ερντογάν ότι οι Ευρωπαίοι ασκούν ναζιστικές μεθόδους στους Τούρκους της Ευρώπης ,δήλωσε τα εξής χαρακτηριστικά όπως τα μετέδωσαν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ : «Αγαπητέ μου Ερντογάν το μέλλον των Τούρκων της Ευρώπης είναι να πάνε πίσω στην Ασία».
Όπως ήταν επόμενο η δήλωση αυτή της 27χρονης νέας Γαλλίδας πολιτικού, ανιψιά της Λεπέν και ανερχόμενο πολίτικο αστέρι της Γαλλίας, έστειλε… στα «κάγκελα» τους Τούρκους

Η Marion Marechal-Le Pen εκλέχτηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2012 βουλευτίνα του Εθνικού Μετώπου σαν η νεότερη βουλευτίνα στην γαλλική βουλή, ενώ το 2015 στην περιοχή της, τηςAlpes-Cote, προτάθηκε και σαν υποψηφία για την γαλλική προεδρία.
Αλός ένας… «άσπονδος» φίλος της Άγκυρας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.