Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

“Θα φοβάστε να περπατήσετε στο δρόμο”! Ερντογάν απειλεί Ευρωπαίους!




Ανοιχτές απειλές κατά των Ευρωπαίων από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν! Ο Ερντογάν είπε ,σύμφωνα μ΄ όσα μεταδίδει το Reuters ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν αλλάξουν στάση “θα φοβούνται να περπατήσουν στον δρόμο”!

Το πρακτορείο Bloomberg από την άλλη γράφει ότι η συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό βρίσκεται κοντά σε κατάρρευση.
Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ που μίλησε στο πρακτορείο Bloomberg είπε ότι η Τουρκία έχει σώσει την ΕΕ από μια «ρατσιστική» αντίδραση που απειλεί το δημοκρατικό χαρακτήρα της ΕΕ, με τη συμφωνία ,την οποία όμως χαρακτήρισε μονόπλευρη. Ο Τσελίκ είπε ότι η χώρα του δεν έχει καμία υποχρέωση να συνεχίσει να την εφαρμόζει.
«Δεν θα εγκαταλείψουμε αυτούς τους ανθρώπους στο θάνατο, αλλά μια συμφωνία έχει δύο πλευρές και εάν η μία πλευρά δεν συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της, τότε δεν θα το κάνει ούτε η άλλη», δήλωσε ο Τσελίκ.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.