Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ İSKENDER ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Καινούργια απειλή κατά της Τουρκίας μετά την απόφαση της Αρμενίας να στρέψει τους ρωσικούς πυραύλους İskender, (Αλέξανδρος), προς την πλευρά της Τουρκίας, την οποία το Έρεβαν κατηγορεί ότι στηρίζει στρατιωτικά το Αζερμπαϊτζάν για να χτυπά τους Αρμενίους.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Αρμενίας, Serj Sarkisyan, δήλωσε πως δεν θα διστάσει η Αρμενία να χρησιμοποιήσει τους ρωσικούς πύραυλους İskender, που τους έστρεψε δυτικά κατά της Τουρκίας, αν δει ότι απειλείται η εδαφική της ακεραιότητα.

Τις τελευταίες μέρες έχουν αναζωπυρωθεί οι συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων στον αρμενικό θύλακα ου Ναγκόρνο Καραμπάχ και οι Αρμένιοι κατηγορούν τους Τούρκους ότι πολεμούν μαζί με τους Αζέρους εναντίον της Αρμενίας.
Να σημειώσουμε ότι πλησιάζει και η επέτειος της αρμενικής γενοκτονίας, (24 Απριλίου) από τους Τούρκους και όπως κάθε χρόνιο αυτή την εποχή τα πνεύματα στο Ερεβάν της Αρμενίας είναι οξυμένα κατά των Τούρκων.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.