Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

H Συρία διαμύνησε δια Ρωσίας στο Ισραήλ:την επόμενη φορά που θα μας επιτεθείτε, θα χτυπήσουμεμε πυραύλους Scud πετροχημικά εργοστάσια σας και λιμάνι Χάιφας.


Αποτέλεσμα εικόνας για explosion usine petrochimique Israel
Το Ισραήλ ενημερώθηκε επίσημα από την συριακή ηγεσία  μέσω της Ρωσίας ότι για κάθε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία και για κάθε ισραηλινό αεροσκάφος που θα χτυπήσει ξανά τη Συρία θα εκτοξευθούν πύραυλοι   Scud που μεταφέρουν μισό τόνο εκρηκτικών κατά στρατιωτικών βάσεων του Ισραήλ.

Σε περίπτωση που το Ισράηλ  επιτεθεί σε αστικά κέντρα σε αμάχους αμάχων στη Συρία, θα βομβαρδιστεί το λιμάνι της Χάιφα και πετροχημικές εγκαταστάσεις. Δεδομένου ότι το Ισραήλ δεν ανακοινώνει τις επιδρομές, η Συρία δεν θα ανακοινώσει τις πυραυλικές επιθέσεις.
Η νέα αυτή θέση μεταφέρθηκε από τη ρωσική ηγεσία στο Ισραήλ και είναι η θέση της  ηγεσίας του προέδρου αλ-Άσαντ που δηλώνει ότι η υπομονή της Συρίας δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία ότι η Συρία δεν είναι αποδυναμωμένη παρά τον εξαετή πόλεμο και γνωρίζει να υπερμαύνεται και τςη εθνικής της αξιοπρέπειας και αυτής του λαού της. Ο συριακός στρατός διαθέτει πυραύλους  Scud για να χτυπήσει το Ισραήλ.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.