Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ 18… «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ» ΝΗΣΙΩΝ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως φαίνεται το ζήτημα των 18 νησιών που η Τουρκιά θεωρεί ότι κατέχονται παράνομα από τους Έλληνες, τώρα και αφού πέρασε το κρίσημο τουρκικό δημοψήφισμα έχει φτάσει η στιγμή, όπως υποστηρίζουν κάποιοι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, να… λυθεί.

Τώρα με ποιον τρόπο, αυτό θα φανεί!
Συνεχίζοντας και σήμερα την ανθελληνική τους ρητορική μερίδα του τουρκικού τύπου συνεχίζει να δημοσιεύει προκλητικούς χάρτες και προκλητικά άρθρα με τα οποία καλεί επιτέλους την τουρκική κυβέρνηση να βάλλει τέλος στην ελληνική κατοχή των 18 νησιών, που η Ελλάδα έχει καταλάβει από το 2005-2007.
Το θέμα σημείωσε νέα έξαρση μετά το σούβλισμα των αρνιών την Κυριακή του Πάσχα στο Αδαθονήσι από την εκεί φρουρά, καθώς αυτό θεωρήθηκε… σοβαρή πρόκληση προς την Τουρκία!
Και ενώ η ευρύτερη περιοχή μυρίζει όλο και πιο πολύ μπαρούτι, στην Τουρκία συνεχίζουν να παίζουν με την φωτιά σε πολλά μέτωπα, ένα από τα οποία είναι και το ελληνικό με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Να δούμε μέχρι που θα το τραβήξουν και πως θα είναι η δική μας αντίδραση. Εκείνο που θα πρέπει να το χωνέψουν καλά οι «φίλοι» και κουμπάροι γείτονες μας, είναι ότι συχνά παίζοντας κάποιος με την φωτιά στο τέλος… καίγεσαι ο ίδιος.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.