Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Άνθρωποι από χώμα πήγαν να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την ΠΟΛΗ και την έκαναν να τρέξει πιο γρήγορα!!!



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι ημέρες μας κυοφορούν το Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Οι άνθρωποι κυοφορούν πονηριά, δάκρυα και αίμα.
Να ξεκινήσουμε από αυτά που δεν γράφονται αλλά υφίστανται στα παρασκήνια.
Μετά το πυραυλικό κτύπημα των Αμερικάνων στην Συρία οι λυκοφιλίες κατέρρευσαν λες και κάποιο χέρι το είχε προγραμματίσει επιμελημένα.

Από τον περασμένο Αύγουστο χορτάσαμε με την φιλία -σαπουνόφουσκα Πούτιν –Ερντογάν σε σημείο κάποιοι να χλευάζουν Αγιοπατερικές Προφητείες αιώνων και να παραμένουν αναπαυμένοι στον λήθαργο των ΜΜΕ.
Τελικά ο συμπαθής κατά τα άλλα Ρώσος Πρόεδρος βρίσκεται εκτεθειμένος ενώπιον της ρωσικής κοινής γνώμης εξ αιτίας των φιλικών ανοιγμάτων που έκανε προς τον Ερντογάν και τις ΗΠΑ.
Πιθανώς το επόμενο διάστημα τα γεγονότα αυτά να φέρουν τους Ρώσους Στρατηγούς απέναντι του και να του ζητούν λόγο.
Σε παλαιότερη αρθρογραφία μας επισημάναμε ακριβώς το ίδιο αλλά σήμερα γίνεται χειροπιαστό.
Τουλάχιστον φιλία με τον Ερντογάν έπρεπε να ρωτήσει και να μάθει ο κ. Πούτιν, ότι τούρκος-νεοθωμανός με γνωστές αλυτρωτικές βλέψεις δεν πιάνεται φίλος και τζάμπα χαλνάει τον καιρό του.
Οι αμερικανικοί πύραυλοι έστειλαν πολλαπλά μηνύματα και τσάκισαν συμμαχίες ευκαιρίας και σχέσεις εξουσίας.
Και ξαφνικά η τουρκική αλεπού βγήκε στο γεωπολιτικό παζάρι για τα επινίκια
«Yildirim: Η Τουρκία στηρίζει τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ στη Συρία
Μεγαλύτερη εμπλοκή των ΗΠΑ στη Συρία αναμένει η τουρκική κυβέρνηση, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Binali Yildirim, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Mike Pence»
capital.gr 8 Απριλίου 2017
Τα ρωσικά ΜΜΕ δικαιολογημένα βρίσκονται αυτές τις μέρες σε παροξυσμό και είναι πλέον γνωστό ποια αλεπού θα πληρώσει αυτή την διγλωσσία της.
Οι Ρώσοι έκλεισαν από εχθές τον δίαυλο επικοινωνίας με τις Ενόπλως Δυνάμεις των ΗΠΑ και ότι πετάει στην περιοχή της Μεσοποταμίας στοχοποιείται εκ των προτέρων.
«Η Ρωσία καταγγέλλει «προετοιμασίες για στρατιωτική επέμβαση» στην Συρία.
Η Ρωσία λαμβάνει «απευθείας μηνύματα» που λένε ότι οι προετοιμασίες για μια στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία έχουν αρχίσει και προειδοποιεί πως όσοι ετοιμάζουν την επιχείρηση αυτή θα επωμισθούν όλες τις ευθύνες. Την δήλωση αυτή έκανε προς τους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βλαντιμίρ Σαφρόνκοφ, αναφερόμενος στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα πυραυλικά πλήγματα των ΗΠΑ στην Συρία.
onalert.gr
Η αγωνία για το αύριο του πλανήτη κτυπάει κόκκινο και οι αναλύσεις διυλίζουν τον κώνωπα μήπως βρεθεί άκρη.
Ο έγκριτος γεωπολιτικός αναλυτής Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς δηλώνει:
«Ο Πούτιν ( μετά την επίθεση) είχε πει πως η Ρωσία δεν μπορεί να εμπιστευτεί την Ουάσιγκτον. Αυτό είναι το σωστό συμπέρασμα από τα γεγονότα. Αλλά τότε γιατί η Ρωσία επιμένει να εγκλωβίζεται σε διλήμματα, επιζητώντας τη συνεργασία με την Ουάσιγκτον;
«Συνεργασία με την Ουάσιγκτον» έχει μόνο μιαν έννοια. Σημαίνει υποταγή στην Ουάσιγκτον.
Ο Πούτιν έχει καθαρίσει τη Ρωσία μόνο εν μέρει. Η χώρα παραμένει γεμάτη Αμερικανούς πράκτορες.
Θα πέσει και ο Πούτιν στο Κατεστημένο της Ουάσιγκτον όπως έπεσε και ο Τραμπ;
Είναι απίστευτο πόσο λίγο τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που ζώνει τη Ρωσία»
Π. Καρβουνόπουλος militaire.gr
Πείτε αντίο στις ομαλές σχέσεις με τη Ρωσία.
Ο ίδιος ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς συνεχίζει:
Η επανέναρξη της σύρραξης στη Συρία έχει στηθεί. Αυτό είναι το νόημα της επίθεσης με χημικά, για την οποία η Ουάσιγκτον κατηγορεί τη Συρία παρά την έλλειψη αποδείξεων. Είναι απολύτως φανερό ότι η χημική επίθεση έχει οργανωθεί από την Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός των Εξωτερικών Ρεξ Τίλλερσον είχε προειδοποιήσει τη Ρωσία ότι είναι σε εξέλιξη μέτρα για την απομάκρυνση του προέδρου ΄Ασαντ και ότι ο Τραμπ συμφωνεί.
Η απομάκρυνση του ΄Ασαντ επιτρέπει στην Ουάσιγκτον να επιβάλει άλλη μια μαριονέτα της σε μουσουλμανικούς λαούς, που δίνει στον Τίλλερσον της Exxon και στους νεοσυντηρητικούς ηγεμονιστές τη δυνατότητα να αποκλείσουν το ρωσικό φυσικό αέριο από την Ευρώπη. Με τον ελεγχόμενο από την Ουάσιγκτον αγωγό αερίου, από το Κατάρ στην Ευρώπη μέσω Συρίας. militaire
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται θεραπευτικό άγγιγμα του Ουρανού στην δύσμοιρη και αδικημένη από πολλούς Ελλάδα.
« Μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μιλούσε τότε πολύ για την Κωνσταντινούπολη , για την επιστροφή της στους Έλληνες . Θεωρούσε ότι αυτό δεν θα αργούσε να γίνει . Εγώ εντυπωσιάστηκα . Του λέω : ¨Γέροντα , πως μπορεί να γίνει αυτό ; Μου φαίνεται αδύνατο η Πόλη να ξαναγίνει ελληνική ¨ . Και απαντά ο Γέροντας : ¨Παιδιά , ο Θεός είναι παντοδύναμος , λιγάκι να γυρίσει την βίδα του μυαλού των ισχυρών της γης , λιγάκι , όχι πολύ, μια στροφή με το κατσαβίδι Του, όλα μπορούν να γίνουν . Δεν είναι τίποτα αδύνατο για τον Θεό ¨.Εννοούσε ότι την Πόλη θα την πάρουμε με τον πόλεμο . θα μας την δώσουν . θα μας την παραχωρήσουν.» ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 , Β΄Έκδοση, Σελ : 212
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει πιάσει το κατσαβίδι και ξελασκάρισε τα μπουλόνια της περιστροφής της Γης ώστε όχι μόνο ο χρόνος αλλά και οι προφητείες να τρέχουν πιο γρήγορα.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.