Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η Συρία δεν είναι Λιβύη.Η Συρία είναι καλά προστατευμένη.Γιατί Συρία,Ρωσία δεν φοβούνται από τους φανφαρονισμούς ΗΠΑ,Ευρώπης.


Αποτέλεσμα εικόνας για radar base Hmeymim
Οι φανφαρόνοι αμερικανοί και τα ευρωπαικά τσιράκια τους δενπροκαλούν φόβο στους σύριους και πολύ περισσότερο στους ρώσους.
Γιατί αυτό δεν είναι μυστικό σε κανέναν ότι τα ραντάρ που εγκαταστάθηκαν από το ρωσικό στρατό στη βάση της Hmemim στη συριακή ακτή είναι εξοπλισμένα με συστήματα  ανίχνευσης και κλείδωμα τ΄ουρανού σε μια διάμετρο στους αιθέρες σε 400km.
Από τη στιγμή που ενεργοποιείται το σύστημα τ’ αεροσκάφη που εισέρχονται στο πεδίο του  όχι μόνο γίνονται ολοκληρωτικά τυφλά  αλλά όλο το ηλεκτρονικό τους σύστημα αποκόβεται και έτσι γίνονται έυκολοι στόχοι για να καταρριφθούν από τους πυραύλους S-300 ή S400.
Ισχύει το ίδιο και για τους πυραύλους calibres που δύναται να εκτοξευθούν από τη Μεσόγειο.Η Συρία δεν είναι Λιβύη. Ο σύριος ΥΠΕΞ το υπενθύμισε το  2011.Η Συρία είναι καλά προστατευμένη.Αυτή κατευθύνεται ολοταχώς προς την μεγάλη νίκη του αιώνα.
(αρχισυντάκτης κι ανταποκριτής στο Λίβανο.Σαίντ Χιλάλι Αλ Σαρίφ.5.4.17)
dimpenews.com

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.