Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΣΤΟ HURŞİT ADA, (ΦΟΥΡΝΟΥΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ- ΟΙΝΟΥΣΕΣ)




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Νέα ένταση προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι τουρκικοί κύκλοι στο Αιγαίο, παραμονές του κρίσιμου δημοψηφίσματος στην Τουρκία, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, σε κάποια ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου που… «ανήκουν» στη τουρκική νομαρχία Αιδινίου!


Όπως αναφέρεται, ο Έλληνας στρατηγός επισκέφτηκε στις 30 Μαρτίου τις νησίδες Οινούσσες, Παναγία, Φούρνους και Ικαρία και επιθεώρησε εκεί αμυντικά τμήματα.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας στρατηγός στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, επισκέφθηκε το Φυλάκιο «ΦΟΥΡΝΩΝ» έδρα του 4ου Λόχου του Τάγματος Εθνοφυλακής ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ. Συγκινητική η παρουσία Εθνοφυλάκων, οι οποίοι παρευρέθηκαν, σε ημέρα και ώρα εκτός προγράμματος εκπαίδευσης τους και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ετοιμότητας και προσφοράς προς την Πατρίδα.
Στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥ, το Στρατηγείο του Σχηματισμού στη ΛΗΜΝΟ, το 290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού και τον 88 Λόχο Αντιαρματικών.
Οι Τούρκοι, όπως αναφέρεται, παρακολουθούσαν με ένταση κάθε κίνηση του Έλληνα στρατηγού, (!!!), έτοιμοι να απαντήσουν στην ελληνική προκλητικότητα.
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.