Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ποιοι μας οδηγούν στην Ευρώπη; Που μας οδηγούν;



Ποιοι οδηγούν την Ευρώπη! Ποιοι κατευθύνουν τις τύχες των Ευρωπαίων πολιτών; Τι αξίες  εγκολπώνονται; Σε τι θεό πιστεύουν; Που θα μας οδηγήσουν;
Η Προσωπική τους ζωή μας δείχνει πολλά. Για παράδειγμα ο παρακάτω πίνακας μας δείχνει μια πλευρά της οικογενειακής τους κατάσταση.

Όνομα
Χώρα -Οργανισμός
Παιδιά
Juncker Jean - Claude
European Commission
ΟΧΙ
Macron Emmanuel
Γαλλία
ΟΧΙ
May Theresa
Ηνωμένο Βασίλειο
ΟΧΙ
Sturgeon Nicola
Σκοτία
ΟΧΙ
Gentiloni Paolo
Ιταλία
ΟΧΙ
Merkel Angela
Γερμανία
ΟΧΙ
Bettel Xavier
Λουξεμβούργο
ΟΧΙ
Lofven Stefan
Σουηδία
ΟΧΙ
Rutte Mark
Ολλανδία
ΟΧΙ
François Hollande
Γαλλία
ΟΧΙ
Θα μπορούσαμε να είχαμε και μια ακόμη στήλη στην οποία θα φαινόταν και η σεξουαλική τους προτίμηση (Γκέι, Λεσβία κλπ.) και τότε θα είχαμε μια πιο πλήρη εικόνα, με εκπλήξεις. Για παράδειγμα ο Ολλανδός Rutte Mark είναι παντρεμένος με άνδρα, και φυσικά δεν είναι κρυφό. Είναι υπερήφανος γι’ αυτό!.  Όλοι τους όμως είναι προοδευτικοί και υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προφανώς θεωρούν πρωταρχική ελευθερία την ανοικτή έκφραση του σεξουαλικού προσανατολισμού.
  • Όμως κανείς τους δεν άκουσαν για τα σφαγεία εκμετάλλευσης οργάνων των παιδιών της Συρίας (http://en.alalam.ir/news/1886292 )
  • Προωθούν με φανατισμό τα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, τρανσέξουαλ, προετοιμάζουν την αποδοχή των κτηνοβατών και κανείς τους δεν άκουσε για την παιδοφιλία και τον σεξο-τουρισμό στο Πουκέτ και άλλα σημεία της Άπω Ανατολής.
  • Φροντίζουν με την φορολογία να παίρνουν την περιουσία των πολιτών αυτής της Ηπείρου αλλά εθελοτυφλούν απέναντι στα διάφορα λόμπι.
  • Ξεσηκώνουν τους πολίτες φτωχών χωρών, τους οδηγούν σε μετανάστευση και μετά  τους χρησιμοποιούν ως μετανάστες για να διαλύσουν τις οργανωμένες χώρες.
  • Μετατρέπουν την άλλοτε Χριστιανική Ευρώπη σε πολύ-θρησκευτική και έτσι σταδιακά βυθίζεται στον βούρκο.
  • Προωθούν τις κάρτες και εθίζουν τους πολίτες να ζουν με δανικά. Περιορίζουν το ρευστό χρήμα που κάνει τους ανθρώπους να ενεργούν ελεύθερα και τους απομακρύνουν από την αποταμίευση – έννοια άγνωστη πια στις μέρες μας.
  • Αυξάνουν την φτώχια των πολιτών ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την δημιουργία φορολογικών παραδείσων.
  • Καταδικάζουν τους Τζιχαντιτές αλλά τους στέλνουν τα όπλα για να κάνουν εγκλήματα.
  • Εργάζονται για την αποδόμηση των εθνών στην Ευρώπη, φροντίζουν  για την παραχάραξη της Ιστορίας και ετοιμάζουν έναν πολυεθνικό χυλό.
  • Εξυπηρετούν τα διάφορα λόμπι των Πολυεθνικών ώστε αυτές να ελέγξουν όλη την διατροφική αλυσίδα.
Ισχυρίζονται ότι είναι παιδιά του διαφωτισμού αλλά στην πράξη είναι σκοταδιστές. Οδηγούν την Ευρώπη σε μια νέου τύπου φεουδαρχία, έναν νέο Μεσαίωνα.
Τυχαία όλα αυτά; Τυχαίο το ότι όλοι αυτού δεν έχουν παιδιά; Όμως αυτοί κανονίζουν το μέλλον των παιδιών των άλλων. Με όλα αυτά ποια η προοπτική της σημερινής Ευρώπης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.