Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Από τη Ρωσία στην Τουρκία προσφορά MIG- 29 

 Ο τίτλος από το δημοσίευμα
Μάιος 3, 2017. 18:13
Η πρόσφατη στρατιωτική και πολιτική προσέγγιση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Το πιο συγκεκριμένο παράδειγμα σύγκλισης των δύο χωρών θα δοθεί στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας IDEF’ 17, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πριν από την επίσκεψή του στη Ρωσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
Η ρωσική κρατική εξαγωγική εταιρεία «Rosoboronexport» θα λάβει μέρος στην έκθεση με περισσότερα από 240 στρατιωτικά όπλα και εξοπλισμό.
Ο γενικός διευθυντής της «Rosoboronexport», Αλεξάντερ Μιχέγιεφ δήλωσε ότι :
«Η Τουρκία είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της «Rosoboronexport».
Διατηρούμε επαφές με μια σειρά προοπτικών στρατιωτικής τεχνικής συνεργασίας με έργο που θα εξυπηρετήσει τα αμοιβαία συμφέροντα των δύο χωρών».
Παραδείγματα των αυξανόμενων σχέσεων στην έκθεση μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας θα αποτελέσουν τα προϊόντα που εκτίθενται στα συστήματα αεράμυνας.
Αυτά περιλαμβάνουν εκτός από το σύστημα S-400 Triumph, το οποίο επί καιρό διαπραγματεύεται μεταξύ των δύο χωρών και άλλα προϊόντα.
Μεταξύ αυτών είναι το ρωσικό πυραυλικό αμυντικό σύστημα TOR-M2KM, το αντιαεροπορικό PANTSIR-S1, και συστήματα Αεροπορικής Άμυνας, συμπεριλαμβανομένων του IgLA-S, φορητού αντιαεροπορικού συστήματος, επίσης στο ενδιαφέρον της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας είναι το MiG-29M2, (το οποίο το ΝΑΤΟ αποκαλεί με τον κωδικό ‘Fulcrum’) θα λάβουν χώρα στο τακτικό επίπεδο μάχης.
Η Τουρκία ενδιαφέρεται για τον στρατό της το σύστημα ενεργητικής προστασίας του ARENA-E, συστήματα προστασίας θωρακισμένων οχημάτων, όπως συστήματα δυναμικής προστασίας, την αντιαρματική άτρακτο KORNET-E καθώς και τα αυτόματα τυφέκια Καλάσνικοφ στις διάφορες τροποποιήσεις.
Το MiG-292M είναι πολεμικό αεροσκάφος 4ης γενιάς, δύο θέσεων. Διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πτήσης που ελέγχεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή, έχει αυξημένη εμβέλεια και χαμηλή διατομή ραντάρ. Επί τους σκάφους υπάρχουν 9 οπλικά συστήματα.
(c4defence.com)
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.