Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΘΛΙΨΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ




Στέλεχος του DEB και της ΤΕΞ ο κ. Τζεμαλί Ταχίρ γράφει : 13 μάρτυρες…Σε αυτή την ευλογημένη μέρα ο Αλλάχ ας τους δεχθεί στην αιωνιότητα. Τα συλλυπητήρια μου.


Πρώην ιμάμης ιμάμης Δερείου  Αμπντουρραχίμ Κουρού: Συλλυπητήρια προς το Άγιο Τουρκικό Έθνος…

Έμπορος-εισαγωγέας των τουρκικών λαδιών Petrol Ofisi Γκιουνέρ Μουσταφά: Εύχομαι οι στρατιώτες μας που έγιναν μάρτυρες στο ατύχημα με το ελικόπτερο στο Σιρνάκ να έχουν το έλεος του Αλλάχ. Τα συλλυπητήρια μου προς το έθνος μας.

Δημοσιογράφος Ιλχάτ Ταχσίν: 13 μάρτυρες έχουμε, η ψυχή μας καίγεται, συλλυπητήρια. Ο ΑΛΛΑΧ να προστατεύει την μητέρα πατρίδα από αδικίες, ατυχήματα και μπελάδες.


Πρώην δήμαρχος Μύκης Μουτζαχίτ Ντουκιαντζί : 12 παιδιά της πατρίδας…αδερφέ. Ας γαληνέψει η ψυχή τους… Μάνες…Πατέρες κάηκαν…Οι καρδιές μας…

Τζεγκίζ Ομέρ της εφημερίδας Μιλλέτ: Τα συλλυπητήρια μου ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΥ.
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.