Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

«ΚΑΠΟΙΟΙ» ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δυο φόρες,μάλιστα, μέσα σε λίγες μέρες εκατοντάδες Τούρκοι στρατιώτες της Πρώτης Ταξιαρχίας Πεζικού, με έδρα την Μαγνησία βορειοανατολικά της Σμύρνης, δηλητηριάστηκαν με αποτέλεσμα τα τοπικά νοσοκομεία να γεμίσουν από τα θύματα και να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν την κατάσταση.


Όπως αναφέρεται μέσα σε μια εβδομάς συνολικά… 1.049 στρατιώτες, δηλαδή σχεδόν όλη η δύναμη της Πρώτης Ταξιαρχίας Πεζικού της Μαγνησίας, δηλητηριάστηκε και κατέληξε στα νοσοκομεία ενώ ένας ήδη κατέληξε.
Το ενδιαφέρων είναι ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει επίσημο πόρισμα για το πρωτοφανές αυτό γεγονός ενώ του θέματος επιλήφτηκε ο Γενικός Εισαγγελέας Celalettin Şimşek, ο όποιος αναμένεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις για τον επανειλημμένο δηλητηριασμό
Ο ίδιο ο Şimşek έκανε λόγο για πιθανό συστηματικό σαμποτάζ που είχε σαν αποτέλεσμα την κυριολεκτική διάλυση της ταξιαρχίας, σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που βρίσκεται δίπλα στις ακτές του Αιγαίου.
Λέτε;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Γεια εσας δεν υπάρχουν μνημόνια παρά μονο Τουρκοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν υπήρχαν τούρκοι δεν θα υπήρχαν και μνημονια αλλά που θα πάει θα το κανονίσουμε και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.