Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΝΕΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΙΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, αποδίδουν οι Τούρκοι την απαίτηση των αραβικών κρατών του κόλπου και της Σαουδικής Αραβίας να φύγουν αμέσως όλοι οι Τούρκοι στρατιώτες από το Κατάρ.


Αλλά όπως φαίνεται ο πρόεδρος της Αιγύπτιου και δεδηλωμένος εχθρός του Ερντογάν και της Τουρκίας, όπως τον χαρακτηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ετοιμάζει καινούργιο χτύπημα κατά των Τούρκων.
Όπως αναφέρεται, σε συνεννόηση με την Σαουδική Αραβία σκοπεύει να κηρύξει αμείλικτο οικονομικό πόλεμο και εκτός από το μποϋκοτάζ όλων των τουρκικών προϊόντων θα απαιτήσει να φύγουν όλες οι τουρκικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα κράτη του Κόλπου και στην Σαουδική Αραβία, επιφέροντας έτσι ζημίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην τουρκική οικονομία.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.