Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ο Ρωσο-Turkish Stream περνάει μέσα από την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για αυτό δεν έχει ευλογία…




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τα πράγματα με την ματιά του Ουρανού είναι πολύ απλά γιατί πάνω από όλους και από όλα λειτουργεί ο Πνευματικός Νόμος.
Η αλεπού μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια.
Τι κάνει;

Μια ώρα αρχύτερα θα κάψει την γούνα της.
Πριν μια πενταετία μέσω δημοσιευμένης αρθρογραφίας συστήσαμε στους γείτονες:
«μην πειράζετε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γιατί ανοίγεται το καπάκι των γεωπολιτικών και εθνολογικών προβλημάτων σας και θα βγουν τα φαντάσματα- ψυχές του παρελθόντος ( από σφαγές-γενοκτονίες-δηώσεις ) .
Από τότε και κατ επανάληψη άρθρων μας εισηγηθήκαμε από τους πρώτους ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ πρέπει να λειτουργήσει ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, αναφαίρετο πνευματικό δικαίωμα της Πολιτισμικής Χριστιανοσύνης.
Διαβλέπαμε ότι τα επόμενα χρόνια μέσα στο ιστορικό αυτό καθίδρυμα θα παιχτούν όλα τα μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια.
Και σήμερα αυτό γίνεται άσχετα αν κάποιοι μας θεωρούσαν τότε γραφικά συναισθηματικούς.
Εμείς όμως εμμένουμε με την « ευχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ» ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο πριν δεκαετίες μίλησε και για το παιχνίδι των συμφερόντων που θα διαδραματιστεί πέριξ των γεωστρατηγικών ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου.
«Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.» «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ(1924-1994) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» pentapostagma.gr/
Τι στάση στο όλο γεγονός κράτησε η ξεγυμνωμένη από τα μνημόνια Ελλάδα; Ας το αξιολογήσουμε
Τι θέση κράτησαν οι δήθεν φίλοι μας; Ας το αξιολογήσουμε
Τι θέση κράτησαν οι Ορθόδοξοι Ρώσοι ισχυροί φίλοι μας; Ας το αξιολογήσουμε
Υπεράνω από τα φράγκα της ρωσικής οικονομικής ελίτ λειτουργεί ο Πνευματικός Νόμος.
Και εξηγούμαστε:
22 Ιουνίου 2017 η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
«Σε ακόμη μία πρόκληση προέβη χθες η Τουρκία, καθώς μέσα στην Αγία Σοφία έγινε τελετή στην οποία αναγνώστηκε το Κοράνι.
Η τελετή (παρουσία του επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της τουρκικής πρωθυπουργίας) έγινε με αφορμή τη νύχτα του Καντίρ, κατά την οποία οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την αποκάλυψη των πρώτων στίχων του Κορανίου από τον προφήτη Μωάμεθ. Την πρόκληση έκανε ακόμα μεγαλύτερη το γεγονός ότι η εν λόγω τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας.» iefimerida.gr/
23 Ιουνίου 2017 «Επιθεώρηση» Πούτιν στις εργασίες τοποθέτησης του Turkish Stream
Newsroom , CNN Greece
«Τις εργασίες συναρμολόγησης του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream στη Μαύρη Θάλασσα επιθεώρησε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στην περιοχή του Κρασνοντάρ και προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο πλοίο «Pioneering Spirit», που τοποθετεί υποθαλάσσια τον αγωγό ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Τουρκία.
Από το κατάστρωμα του σκάφους, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν για να τον ενημερώσει γύρω από την πορεία των εργασιών. Στη διάρκεια της συνομιλίας των δύο ανδρών, ο Ρώσος ηγέτης εξήρε τη διμερή συνεργασία της χώρας του με την Τουρκία, τονίζοντας ότι «ενώ χρειάζονται χρόνια για να εξασφαλίσουμε τη διοικητική έγκριση ανάλογων σχεδίων με άλλες χώρες, με την Τουρκία μάς πήρε μόλις επτά μήνες και αυτό οφείλεται ασφαλώς στη δική σας προσωπική υποστήριξη»
«η Ρωσία καλύπτει ήδη το 53% των αναγκών της Τουρκίας σε φυσικό αέριο, ενώ η αντίστοιχη ζήτηση αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και στις χώρες της Nότιας και Nοτιοανατολικής Ευρώπης.»TASS, ΑΠΕ kathimerini.gr/
ΑΠΈΝΑΝΤΙ από τα παγωμένα συμφέροντα της ρωσικής οικονομικής ελίτ στέκεται η ζωντανή Ορθόδοξη Πατερική Παράδοση των μεγάλων ΑΓΙΩΝ ΡΩΣΩΝ που τιμάμε ιδιαιτέρως σήμερα εδώ στην πατρίδα μας και εκφράζει το γνήσιο αίσθημα του λαού της Ρωσίας.
ΚΑΙ είναι αυτό που ταυτίζεται με το παρακάτω μεγάλο ιστορικό γεγονός.

Το γνωρίζεις αυτό πολύ καλά ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ σήμερα.
«Το έτος 988 μΧ ακολούθησε ο εκχριστιανισμός των Ρώσων, ένα γεγονός που εγγίζει τα όρια του θαύματος. Πρωτεργάτης του μεγάλου αυτού γεγονότος, είναι ο μεγάλος ηγεμόνας του Κιέβου, Βλαδίμηρος, εγγονός της αγίας Όλγας.
«οι απεσταλμένοι του επισκέφτηκαν στην Κωνσταντινούπολη, το Πατριαρχείο και την Αγία Σοφία, έμειναν έκθαμβοι. Τόσο από το χριστιανικό κάλλος του Ναού, όσο και από τις ακολουθίες που είδαν και άκουσαν μέσα σε αυτόν.»
«Ο θαυμασμός της θείας λατρείας, στο Ναό της Αγίας Σοφίας, από μέρους των Ρώσων απεσταλμένων, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην θρησκευτικότητα των Ρώσων. Ο Βλαδίμηρος πείστηκε από εκείνη την στιγμή, ότι η δόξα που είδαν φανερωμένη στην θεία Λειτουργία οι απεσταλμένοι του, δεν θα μπορούσε να είναι παρά η λάμψη της αλήθειας. Και έλαβε την απόφαση να γίνει χριστιανός, μαζί με όλον τον λαό του.
Οι Ρώσοι δέχθηκαν τη νέα θρησκεία με ενθουσιασμό. Οι άνθρωποι έδειχναν ότι περίμεναν από πολύ καιρό τον χριστιανισμό.» synodoiporia.gr/
Γνωστός Γέροντας μετά από αυτά μας διαμήνυσε:
-Ο Ρωσο-Turkish Stream περνάει μέσα από την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ για αυτό δεν έχει ευλογία;
-ΟΧΙ μόνο δεν θα έχει ευλογία αλλά φαίνεται ότι θα φέρει πιο γρήγορα τον πόλεμο στο ΑΙΓΑΙΟ και στα Δαρδανέλια με καύσιμη ύλη τα διεθνή πετρελαικά συμφέροντα που θα συγκρουστούν εδώ με φοβερή σκληρότητα και δολοπλοκία.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.