Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μάλλον με «άγριες» διαθέσεις έρχεται στην Ελλάδα τελείως αιφνιδιαστικά ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος εκτός από τις «παρενέργειες» που πρόκειται να προκαλέσει στη επίσκεψη του στην ελληνική Θράκη και στην εκεί μουσουλμανική μειονότητα, έχει και άλλους «ενδιαφέροντες» στόχους.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ένα από τα κύρια ζητήματα που θα θέσει ο Τούρκος πρωθυπουργός εκτός από το κυπριακό και το ζήτημα της ΑΟΖ, είναι η ρητή απαίτηση της Άγκυρας να της παραδοθούν αμέσως όλοι οι Τούρκοι αξιωματικοί και όχι μόνο που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχόν πραξικόπημα.
Και μόνο η πρόθεση αυτή από τουρκικής πλευράς δείχνει το πόσο υπολογίζουν οι Τούρκοι το ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό δικαστικό σύστημα, αφού όπως είναι γνωστό οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με δικαστική απόφαση δεν εκδίδονται στην Τουρκία. Βέβαια η Τουρκία μιλά και για άλλους που διέφυγαν στην χώρα μας.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.