Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΠΩΣ… «ΛΥΣΣΑΞΕ» ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας ανεξέλεγκτος και κυρίως απρόβλεπτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να φανταστεί το σύστημα της ελίτ που κυβερνά την μεγάλη υπερδύναμη και προωθεί τις αρχές της Νέας Τάξης.


Και ενώ μαίνεται η «εσωτερική μάχη» στον Λευκό Οίκο, από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του έχει αρχίσει μια μεγάλη εκστρατεία δυσφήμησης και απαξίωσης του από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Τελευταίο επίτευγμα αυτής της εκστρατείας ήταν τα περίφημα μαγιό «Ντόναλντ Τραμπ», που φιγουράρουν σε διάφορες διαφημίσεις σε όλη την αμερικανική επικράτεια.
Το ενδιαφέρον είναι ότι τα μαγιό αυτά έγιναν ανάρπαστα, παρά του ότι η τιμή τους, 50 δολάρια, δεν είναι και πολύ ευκαταφρόνητη.
Πάντως ο Τραμπ δεν φαίνεται να μην στεναχωρήθηκε και πολύ από αυτή την νέα προσπάθεια δυσφήμησης του, αντίθετα μάλλον θεωρεί πως αυτό τον… κολακεύει.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.