Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Θερίζουν οι δηλητηριάσεις στον τουρκικό στρατό, σε σημείο να γίνεται πλέον λόγος για οργανωμένο σαμποτάζ που επιχειρείται από διάφορα «κέντρα» που έχουν σκοπό να πλήξουν και με αυτόν τον τρόπο τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Έτσι μετά την κυριολεκτικά εξολόθρευση ολόκληρης μεραρχίας στην περιοχή της Μαγνησίας, με την δηλητηρίαση πάνω από χίλιους στρατιωτικούς, τώρα έρχεται στην δημοσιότητα νέο σοβαρό κρούσμα αυτή την φορά από τη αντίθετη τελείως πλευρά της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα το νέο κρούσμα σημειώθηκε στο Έβδομο Σώμα Στρατού που εδρεύει στο Ντιαρμπακίρ, όπου σημειώθηκαν ομαδικές δηλητηριάσεις με συνέπεια να τεθούν σε επιφυλακή οι υγειονομικές αρχές και τα ασθενοφόρα να πηγαινοέρχονται στο τουρκικό στρατόπεδο.
Οι δηλητηριάσεις σημειώθηκαν μετά το βραδινό γεύμα και ήδη έχουν διαταχτεί ανακρίσεις για να βρεθεί η «άκρη του νήματος» σε αυτό το νέο κρούσμα.
Κάποιοι συνδέουν τις ομαδικές δηλητηριάσεις στον τουρκικό στρατό με την πραγματικά έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί, καθώς οι διώξεις και οι συλλήψεις δεν έχουν σταματήσει ούτε μια μέρα μετά το πραξικόπημα ενώ κυρίαρχε η καχυποψία, σε σημείο να… φοβούνται και την σκιά τους!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.