Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η Αλβανική αστυνομία προσήγαγε τα παιδιά του συγκροτήματος "Δρόπολη"



Το ρεσιτάλ εθνικισμού εναντίον των ελλήνων στην Δρόπολη αλλά σε όλη την επικράτεια από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα συνεχίζεται.
Σήμερα το απόγευμα ο αστυνομικός διευθυντής Αργυροκάστρου μαζί με την υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος κ. Άρτεμις Ντράλιου (υποψήφια στην περιφέρεια Αργυροκάστρου) και (κατόπιν εντολής του Έντι Ράμα) προχώρησαν σε προσαγωγές των παιδιών του μουσικοχορευτικού συγκροτήματος «Δρόπολη» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργυροκάστρου.

Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι το συγκρότημα αποχώρησε από την εκδήλωση όταν διαπίστωσε ότι οι εγκαταστάσεις και το πρόγραμμα περιελάμβαναν εθνικιστικό – ανθελληνικό περιεχόμενο.
Κατά την διάρκεια της ανάκρισης τα παιδιά δέχθηκαν ψυχολογική πίεση από τις αλβανικές αρχές ώστε να ομολογήσουν ότι πήραν την εντολή αποχώρησης από τον μειονοτικό βουλευτή της Δρόπολης Βαγγέλη Τάβο (LSI).Παρά τις πιέσεις τα παιδιά απάντησαν πως δεν δέχθηκαν καμία εντολή από τον βουλευτή.
Το γεγονός αυτό το καταδίκασε ο βουλευτής Βαγγέλης Τάβος, κάνοντας λόγο πως δεν μπορούν οι αλβανικές αρχές να παίζουν και να ασκούν ψυχολογική βία σε παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών, καλλιεργώντας εθνικισμό ασκωντας τους ψυχολογική πιεση.
Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι συμμέτοχος σε αυτήν την εθνικιστική «φαρσοκωμωδία» των αλβανικών αρχών εναντίον των παιδιών συμμετείχε η μειονοτική υποψήφια του ΣΚ στην Δρόπολη Άρτεμις Ντραλιου.
Πάντως στην περιφέρεια της Δρόπολης οι μειονοτικοί συναγωνιστές του Εντι Ράμα πρέπει να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους. Δεν χρειάζεται να εξευτελίζουν τον κόσμο της Δρόπολης για έναν ανθέλληνα πρωθυπουργό.
himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.