Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΤΟΥΣ… «ΞYΝΙΣΕ» ΕΝΤΟΝΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έντονα θορυβημένη φέρεται η τουρκική πλευρά από τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της κυπριακής Εθνοφρουράς με μονάδα Ισραηλινών κομάντος στην Κύπρο.


Όπως τονίζουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν είναι δυνατόν από την μια να θέλουν οι Ρωμιοί να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού και από την άλλη να… διεξάγουν ασκήσεις για την απόκρουση κάποιου «εχθρού».
Οί πληροφορίες που φτάνουν την Άγκυρα κάνουν λόγο για καθαρά επιθετική ενέργεια με την παρουσία 400 Ισραηλινών κομάντος στην ελεύθερη Κύπρο, με πολεμικά ελικόπτερα που μετέχουν σε άσκηση απελευθέρωσης ενός χωριού που έχει καταλειφθεί από τον εχθρό.
Η άσκηση αυτή σχετίζεται, όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, με την μεγάλη τουρκική άσκηση που διεξάγεται στην ενδιάμεση μεταξύ Κύπρου και Τουρκία θαλάσσια περιοχή.
Όπως φαίνεται η εξέλιξη αυτή που δεν την περίμεναν, «ξίνισε» αρκετά στην τουρκική πλευρά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.