Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΑΓΚΥΡΑ : ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ S-400 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια δήλωση «βόμβα», σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν στη συνάντηση που είχε στην Αγία Πετρούπολη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας, ανέφερε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πούληση στην Τουρκία των πυραύλων S-400.


Οι διαπραγματευτικής με τους Τούρκους έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο και η προετοιμασία έχει προχωρήσει ώστε να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτό το αντιαεροπορικά σύστημα, οι ικανότητες του οποίου είναι πολύ καλά γνωστές στους Τούρκους, πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Οι δηλώσει αυτές του Ρώσου προέδρου αναμεταδοθούν από το ρωσικό κανάλι RBK και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι η τιμή που προσφέρονται είναι 500 εκατομμύρια δολάρια.
Η εξέλιξη αυτή, αν επαληθευτεί, αντιλαμβάνεστε ότι με ένα καθεστώς όπως αυτό του Ερντογάν και με τους ρωσικούς πυραύλους, η Άγκυρα θα αποθρασυνθεί τελείως με ολέθριες πλέον συνέπειες για τα εθνικά μας δίκαια.
Ας όψονται όσοι μας απομόνωσαν από την Ρωσία, χάριν μια δουλο-φιλοδυτικής πολιτικής
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.