Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με έκτακτες ειδήσεις τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις τελικά υπογράφτηκε η οριστική συμφωνία πώλησης από την Ρωσία στην Τουρκία των πυραύλων S-400, που έχει ζητήσει η Άγκυρα εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρεται, οι τελευταίες λεπτομερές έχουν διευθετηθεί και επίκειται η παράδοση των πυραύλων στην Τουρκία, ενώ όπως αναφέρεται για κάθε πύραυλο η Μόσχα θα πάρει από τους Τούρκους το πόσο των 500 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αντιλαμβάνεστε πως αυτή η εξέλιξη αν επαληθευτεί, τελικά το πόσο δραματικά θα ανατραπεί η ισορροπία των δυνάμεων με την Τουρκία και τι ολέθριες συνέπειες θα έχει στα εθνικά μας συμφέροντα.
Eμείς ας κοιμόμαστε με….survivor!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.