Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Από τα αποτεφρωτήρια στο καμίνι του Αιγαίου και της Αθήνας




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ζητούνται επειγόντως αποτεφρωτήρια πολιτικών ιδεολογιών.
Μας έκαψαν την γούνα οι τοκογλύφοι και τώρα οι « πολιτισμένοι αντίχριστοι» θέλουν να μας κάνουν στάχτη.
Μετά την Κυπριακή Τραγωδία του 74 η ιδεολογική τραγωδία της Μεταπολίτευσης πρέπει να μπει σε αποτεφρωτήριο λήθης και να πετάξουμε την στάχτη της στην ΑΟΖ που θέλουν να μας αρπάξουν οι τούρκοι.

« Η εξόδιος ακολουθία της Ελληνικής κοινωνίας.»
«Η Ελληνική κοινωνία καταστρέφεται. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Και αποτελούν δυστυχώς μία… εξόδιο ακολουθία για τον μέσο Έλληνα πολίτη και τη δυνατότητα επιβίωσής του.
Και επειδή τα διαθέσιμα στοιχεία της ΤτΕ αφορούν μόνο την περίοδο 2009 – 2014 και δεν συμπεριλαμβάνουν την πολύ χειρότερη τελευταία διετία, να είστε βέβαιοι ότι τα πράγματα είναι πολύ πολύ δυσκολότερα. Μέσα σε πέντε χρόνια τα ελληνικά νοικοκυριά υπέστησαν μείωση μικτού εισοδήματος κατά 26%, απώλεια περιουσίας κατά 37,5%. Η δε πτώση στην ακίνητη περιουσία ανήλθε στο 37% της αξίας, ενώ οι καταθέσεις περιορίστηκαν κατά 48,5% και τα λοιπά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία κατά 56,9%.
Η μελέτη συμπεραίνει ότι η διάμεση αξία του καθαρού πλούτου των νοικοκυριών κατά την πρώτη πενταετία της κρίσης μειώθηκε κατά 40%. Και όλοι ξέρουμε τι ακολούθησε από το 2015 έως και σήμερα. Αυτό λοιπόν πώς λέγεται: Είναι ή δεν είναι φτωχοποίηση; Είναι ή δεν είναι ισοπέδωση της κοινωνίας και εξάντληση των δυνατοτήτων επιβίωσης; Εκτός και αν θεωρείται… ζωή το να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ταΐζεις τα έσοδα του δημοσίου και να σε κυνηγούν χρέη,
Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου από το άρθρο του « η εξόδιος ακολουθία της Ελληνικής κοινωνίας» capital.gr/ 20 Ιουλίου 2017
Οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν την αποτέφρωση νεκρών -Διαχωρίζουν τη θέση τους από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Εάν γίνει ονομαστική ψηφοφορία επί της διάταξης που δίνει το δικαίωμα σε περιφέρεια, δήμους και ιδιώτες να φτιάξουν αποτεφρωτήρια, θα ψηφίσουμε όπως ορίζει η συνείδηση μας», είπε για να συμπληρώσει πως η αποτέφρωση είναι «βίαιη πράξη». http://www.pentapostagma.gr/20 Ιουλίου 2017
« Ήρθε εδώ κάποιος, καθηγητής Πανεπιστημίου, και μου λέει ότι σκέφτονται στα σοβαρά να καίνε τα οστά των νεκρών, γιατί δεν υπάρχει χώρος. —Βρε, του λέω, τι δεν υπάρχει χώρος; Τόσα ρουμάνια έχει η Θεσσαλονίκη!! Ολόκληρος Χορτιάτης! Γέμισε ένα νεκροταφείο, μετά 3-4 χρόνια, φτιάχνεις άλλο ένα πιο πέρα. Τι γέμισαν τα βουνά παντού με πολυκατοικίες;
—Μου λέει και εξ απόψεως υγιεινής! Τι εξ απόψεως υγιεινής, που έχετε βρωμίσει όλο τον κόσμο, που βρωμίσατε τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη και αλλού, ενώ τα οστά είναι πλυμένα, καθαρισμένα! Λίγο σεβασμό. Αλλά αυτοί πάνε να εξευτελίσουν τον άνθρωπο, να τον κάνουν να μην αξίζει τίποτα. Να τον ξεκόψουν από τη ρίζα του, από τους προγόνους του, από την παράδοσή του, να τον αφήσουν μόνο και έρημο, να καταστρέψουν τη μνήμη του, τη σύνδεσή του με τους προηγούμενους, με τις αξίες και τη ζωή των προγόνων, για να τον κάνουν μετά ό,τι θέλουν με διάφορες θεωρίες να τον τραβάν από δω και από κει. Πάνε να σκορπίσουν την αθεΐα. Πέθανε; πάει χάθηκε ο άνθρωπος!
Να μην μπορεί να πάει στο κοιμητήριο, να φέρει στη μνήμη του το νεκρό, να αποδώσει κάποιο σεβασμό, κάποια τιμή. Να σκεφτεί σοβαρά πάνω στη ζωή, να καταλάβει ότι είμαστε περαστικοί απ’ αυτόν τον κόσμο, ότι έχει αξία η δικαιοσύνη και η τιμημένη ζωή. Αυτοί θέλουν να κρατούν το νου τού ανθρώπου σ’ αυτή τη ζωή συνέχεια, χωμένο μέσα στην ύλη.
Μετά μέσα σ’ αυτά τα οστά υπάρχουν και τόσοι Άγιοι, που δεν τους γνωρίζουμε. Όταν είχα πάει ένα ταξίδι στο Σινά, στη Ραϊθώ, πήγα στο νεκροταφείο τού Αγίου Γεωργίου και βρήκα τα οστά ενός μικρού παιδιού που είχαν πολλή χάρη… Ήταν σαν Άγια λείψανα, είχε περάσει η μπουλντόζα και τα είχε ξεθάψει – μάζεψα ό,τι μπόρεσα. Μετά από τόσα χρόνια!!!
Τι αισθάνθηκα τότε!!! ενώ αν δεν υπήρχε το κοιμητήριο; Τίποτα, θα ήταν χαμένα. Παλιά είχαν τόσο σεβασμό στους νεκρούς, αφού δεν έπαιρναν τίποτα από νεκρό. Μια φορά στον πόλεμο, μας είπε ο ταγματάρχης: οποίος έχει παλιά παπούτσια, άμα θέλει μπορεί να πάρει από τους νεκρούς. Κανείς δεν πήρε. Τώρα τους καίνε στη Δύση και θέλουν και εδώ να κάνουν τέτοια.
(“Ο Πατήρ Παϊσιος μου είπε” Αθανασίου Ρακοβάλη, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Διάθεση: “Ορθόδοξος Κυψέλη”)
Πηγή: alopsis.gr orthodoxianews.gr/
Σύντομα από τα αποτεφρωτήρια στο καμίνι πιο έντονων τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και εξελίξεων στην Αθήνα.
Φωτιά και λαύρα παντού.
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα επιτρέψει να αποτεφρωθεί και να γίνει στάχτη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
Το αντίχριστο πνεύμα δεν πρόκειται να καρπίσει σε χώρα που βγάζει πάντοτε ΑΓΙΟΥΣ.
Με πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.