Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΥΠΕΡ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ συνεχίζεται η διεθνή αντίδραση κατά του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικόλα Μαδούρο, για τις αιματηρές κατασταλτικές του επεμβάσεις στις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης, η Μόσχα αποφασίζει να στηρίξει το καθεστώς Μαδούρο.

Όπως αναφέρεται, η ρωσική εταιρεία Rosneft, που ασχολείται με την ενέργεια, αποφάσισε να διευρύνει την συνεργασία της με την αντίστοιχη της Βενεζουέλας, την PDVSA.
Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, η ρωσική εταιρεία σχεδιάζει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα νέες επενδύσεις στην Βενεζουέλα, ύψους 1 δις δολαρίων.
Η κίνηση αυτή της ρωσικής εταιρείας ερμηνεύεται σαν ανοιχτή στήριξη του Πούτιν προς τον Μαδούρο, σε αντίθεση με την κατακραυγή από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για το καθεστώς του.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.