Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Οικονομία ΘΕΟΥ και ανθρώπων κρατεί το ΑΒΕΡΩΦ αξιόπλοο για πάει τιμητικά στην ΠΟΛΗ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο δρόμος του Βοσπόρου είναι ήδη γνωστός για το θωρηκτό Αβέρωφ.
Αναθεώρηση συνθήκης της Λωζάνης ήθελε, σε συνθήκη Κωνσταντινούπολης θα καταλήξει η γείτονα χώρα, όταν τα γεγονότα θα πλησιάζουν προς το τέλος και οι πρώην ισχυροί της γης από ανάγκη θα δίνουν την ΠΟΛΗ στους Έλληνες.

Δεν είναι παραμύθια , είναι η αλήθεια, όπως μας την είπαν οι Άγιοι Πατέρες μας και την σκιαγραφούν τα γεωπολιτικά γεγονότα που τρέχουν.
Το θέμα των ΣΤΕΝΩΝ αναβαθμίζεται δραματικά.
Ήδη ο ΟΥΡΑΝΟΣ συνωμοτεί από σήμερα για την ΣΩΤΗΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥ του.
Το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον διότι το άδικον δεν ευλογείται εσαεί.
Ο δρόμος του Βοσπόρου είναι ήδη γνωστός για το θωρηκτό Αβέρωφ.
1918
« Κι όμως το θωρηκτό Αβέρωφ, μαζί με το Καταδρομικό Κιλκίς, περάσαν από τα στενά του Βοσπόρου και ύψωσαν την Ελληνική Σημαία στην Κωνσταντινούπολη 500 χρόνια μετά το 1453!
Η συνθήκη του Μούδρου στις 17 Οκτωβρίου 1918 έγινε παρουσία του συμμαχικού στόλου της Entente Cordiale με μια επικού μεγέθους αποστολή πλοίων από όλες τις χώρες που αποτελούσαν την «Εγκάρδια συνεννόηση».
Την Ελλάδα την εκπροσώπησε το Θωρηκτό-Καταδρομικό Αβέρωφ.
Η παρουσία του όμως, εκτός από συμμαχική υποχρέωση, στα μάτια των Ελλήνων της Πόλης ήταν το πρώτο Ελληνικό Πολεμικό πλοίο που αγκυροβόλησε στην Κωνσταντινούπολη μετά από το 1453!» apocalypsejohn.com olympia.gr/2015/12/01
Όταν επαναδέσει στις μέρες και τους καιρούς μας το ΑΒΕΡΩΦ στην προβλήτα το Κοντοσκάλι κάτω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τότε θα πεταχτούν ψυχές σαν του λιονταρόψυχου Κρητικού παπα-Λευτέρη Νουφράκη.
Να βγουν δηλαδή στην ΠΟΛΗ και να λειτουργήσουν στην Άγια-Σοφιά.
Ό παπα-Λευτέρης το 1919 εισήλθε τολμηρώς μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και ψιθύρισε με μεγάλη συγκίνηση: «Εισελεύσομαι εις τον οίκον σου, προσκυνήσω προς Ναόν Άγίον σου εν φόβω…».
Τι έγινε τότε;
Προχωρεί γρήγορα, δεν χρονοτριβεί Εντοπίζει το χώρο στον όποιο βρισκόταν το Ιερό και ή Αγία Τράπεζα. Βρίσκει ένα τραπεζάκι, το τοποθετεί σ’ αυτή τη θέση, ανοίγει την τσάντα του, βγάζει όλα τα απαραίτητα για τη Θεία Λειτουργία, βάζει το πετραχήλι του και αρχίζει.
Ευλογημένη ή Βασιλεία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν, αποκρίνεται ό Ταγματάρχης Λιαρομάτης και ή Θεία Λειτουργία στην Άγια-Σοφιά έχει αρχίσει. Μακάρι να μας αξιώσει ό Θεός να την ολοκληρώσουμε, σκέφτονται όλοι, και σταυροκοπιούνται με κατάνυξη. Οί αξιωματικοί μοιάζουν να τα ‘χουν χαμένα, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και φαίνονται απίστευτα Ή Θεία Λειτουργία προχωρεί κανονικά. Ή Άγια-Σοφιά ύστερα από 466 ολόκληρα χρόνια ξαναλειτουργείται!
Ό παπα-Λευτέρης συνεχίζει.
Όλα γίνονται ιεροπρεπώς, σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας. Ακούγονται τα «ειρηνικά», το «Κύριε ελέησον», «ό Μονογενής Υιός και Λόγος του Θεού…», πού γράφτηκε από τον ίδιο τον Ιουστινιανό με την προσταγή και την φροντίδα του οποίου χτίστηκε και ή Άγια-Σοφιά. Ακολουθεί ή Μικρή Είσοδος, το «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ…», ό Απόστολος από τον Ταξίαρχο Φραντζή και το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα από τον παπα-Λευτέρη»
ΠΗΓΗ: Απόσπασμα από το ομώνυμο άρθρο του Ανδρέα Κυριάκου pigizois.net

Επειδή ο κ. Ερντογάν σκέφτεται αυτές τις ώρες αντιπαροχές στο ΑΙΓΑΙΟ για να εξισορροπήσει την χασούρα του Κουρδικού
Επισημαίνουμε κάτι που έρχεται εγγύς:
«ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ δεν μπορεί να λάβει σε ένα γεωπολιτικό οικόπεδο που έχει μπει στο σχέδιο πόλεως του πλανήτη από το ΘΕΛΗΜΑ της ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ για να γίνει λεωφόρος διέλευσης ενεργειακών αγωγών και ασφαλών διαδρομών ναυσιπλοΐας μετά την επέλευση των επερχομένων δραματικών γεγονότων.
Καιρός το θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ που μεγάλωσε την Ελλάδα να αναπαυτεί στο αγκυροβόλιο της Ρωμιοσύνης κάτω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.