Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΛΕΝΕ ΟΙ S-400 META …ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τουρκικό «σήριαλ» των ρωσικών πυραύλων S-400 συνεχίζεται και το… τελευταίο «επεισόδιο» από την τουρκική πρωτεύουσα κάνει λόγο ότι οι ρωσικοί πύραυλοι θα έρθουν στην Τουρκία το καλύτερο μετά από δυο χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο σύμβουλος της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας, İsmail Demir, στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak, δεν προβλέπεται πριν από δυο χρόνια να εγκατασταθούν στην Τουρκία οι ρωσικοί πύραυλοι ενώ η προεργασία για την τελική τους άφιξη συνεχίζεται.
Κυρίως αναφέρθηκε στα «τεχνικά» προβλήματα που πρώτα θα πρέπει να επιλυθούν και στη συνέχεια να ανοίξει ο δρόμος για να έρθουν στην Τουρκία,
Με λίγα λόγια, αυτό το τουρκικό σήριαλ των S-400 έτσι όπως πάει δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τα… αλλά γνωστά τουρκικά σήριαλ και άγνωστο είναι αν θα… έχει αίσιο τέλος.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.