Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

18 ΔΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ… «ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ» ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο γνωστός μεγάλος μεγιστάνας, Τζωρτζ Σόρος, μεγάλος σπόνσορας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις ρωσικές αρχές, αποφάσισε να περάσει στην… αντεπίθεση για την προώθηση των νεοταξικών του σχεδίων.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, (σημειωτέον ότι έχει επενδύσει δισεκατομμύρια στην Τουρκία ), ο Σόρος αποφάσισε να διαθέσει 18 δις δολάρια στα κατά τόπους ιδρύματα του, τα «Open Society Foundations», για την μεγαλύτερη και εντατικότερη προώθηση των προτύπων της λεγόμενης «ανοιχτής κοινωνίας», όπως δηλαδή την θεώρει ο ίδιος.
Παράλληλα θα στοχεύσει στην μεγαλύτερη πίεση, ακόμα και ανατροπή των καθεστώτων που παραδιαβάζουν τα… «ανθρώπινα δικαιώματα» της κάθε ανωμαλίας που προωθεί.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.