Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΡΚΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ… ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όπως φαίνεται αυτό που είχε απειλήσει το ΡΚΚ πριν από τρία χρόνια ότι θα επεκτείνει τις πολεμικές του επιχειρήσεις σε όλη την έκταση της Τουρκίας, γίνεται σταδιακά πραγματικότητα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.


Έτσι μετά τον Πόντο, την τουρκική Μεσόγειο και τις περιοχές του τουρκικού Αιγαίου στην νοτιοδυτική Τουρκία, τώρα όπως μεταδίδουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, το κουρδικό ΡΚΚ έκανε την εμφάνιση του και στην ανατολική Θράκη.

Σύμφωνα με τις πληροφοριες το ΡΚΚ έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της πόλης Tekirdağ, (την γνωστή ελληνική Ραιδεστό), της ανατολικής Θράκης, με συνέπεια να σημάνει συναγερμός στην τοπική Στρατοχωροφυλακή και μετά από στρατιωτική επιχείρηση να συλληφθούν 5 Κούρδοι μαχητές του ΡΚΚ που δρούσαν στην περιοχή.
Η εξέλιξη αυτή ενώ η Τουρκία έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα στη νοτιοανατολική Τουρκία, σίγουρα δίνει άλλο ένα δραματικό τόνο στις εσωτερικές εξελίξεις και προϊδεάζει για… ακόμα σημαντικότερες.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.