Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Συρία το Nέο Ντονμπάς: H KATAΡΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ / Δολοφονήθηκε ο σύριος »Μοtorola » ο πρωτοκαπετάνιος Issam Zahreddine.Ο φυσικός ηγέτης του συριακού αγώνα…..




ΕΦΥΓΕ Ο  »ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ » ΤΗΣ ΝΤΕΙΡ ΕΖΖΟΡ.
O πρωτοκαπετάνιος της συριακής αντίστασης ενάντια στη διεθνή συνομωσία, ο σύριος  »Μοτορόλα » που στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Deir Ezzor σταμάτησε την ISIS όπως ο Αrsen Pavlov στο αεροδρόμιο του Donetsk αναχαίτισε την ουκρανική προέλαση, ο Issam Zahreddine δολοφονήθηκε.

Αυτός που σταμάτησε τα στίφη των τζιχαντιστών  »ελεύθερος πολιορκημένος » για 4 χρόνια πήγε…….. από νάρκη μετά την απελευθέρωση. «Από τους καρχαρίες γλίτωσα, τις τίγρεις τις εσκότωσα / και με καταβροχθίσαν / οι κοριοί»Μπ. Μπρεχτ.
Η σορός του Ζαχρεντιν φτάνει στη Δαμασκό ..ΟΡΓΗ
Δολοφονήθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επίσημα από  »νάρκη » που βρέθηκε όλως τυχαίως στο δρόμο του……Στον ίδιο άξονα δολοφονήθηκε από την ISIS πρόσφατα και ο ρώσος επιχειρησιακός επικεφαλής στη Συρία ο στρατηγός Βαλέριος Ασσάποβ αφού χτυπήθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων και πάλι στη Deir Ezzor.Μια ακόμη δολοφονία που ήγειρε πλήθος ερωτημάτων….
O Zahreddine ήταν ο μεγαλύτερος στρατιωτικός της Συρίας ο πιο μαχητής ο πιο αυθεντικός, αντιεπικοινωνιακός, πολεμιστής και μόνο πολεμιστής.Έφυγε αυτός που ιδεατά ενσάρκωνε τους αγώνες του συριακού λαού.
1 χρόνο και 1 ημέρα μετά το θάνατο του αρχηγού του αγώνα του Ντονμπάς μαρτύρησε  στη Deir Ezzor o φυσικός ηγέτης του συριακού αγώνα ο ψυχωμένος αρχηγός.Δρούζος από τη Sweida  o Issam Zahreddine ήταν διοικητής της 104ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας της Δημοκρατικής Φρουράς.
Ο Issam Zahreddin ο υπερασπιστής της  Deir ez-Zor, σκοτώθηκε χθες από έκρηξη νάρκης. Από χθες το βράδυ έχει κυκλοφορήσει η είδηση του θανάτου αλλά κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Το όχημα του ανατινάχθηκε από έκρηξη νάρκης στο νησί Saker στον Ευφράτη.
Για 4 σχεδόν χρόνια ο  Issam Zahreddine και οι  άντρες του άντεξαν στην πολιορκία της ISIS.Toυς τελευταίους μήνες ήταν παγιδευμένος στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης.
Στην Αγία Ιωάννα των Σφαγείων ο Μπρεχτ υπαγορεύει: «Σιγουρέψου σαν φεύγεις από τον κόσμο / Οχι απλά πως ήσουνα καλός / Μα πως πίσω σου αφήνεις έναν κόσμο καλό».
Kαι ο Issam Zahreddine με το πρότυπο, τη λεβεντιά του, το ηθικό του ανάστημα τους αγώνες του, το άκαμπτο φρόνημά του αφήνει μια παρακαταθήκη χαλίβδυνη για έναν καλύτερο κόσμο που σηματοδοτεί την ήττα του πάσης φύσεως σκοταδισμού, την ανάκαμψη των ιδανικών,την επαναφορά της αντίστασης έναντι κάθε επιβολής -ξενόφερτου επεκτατισμού δια του ντόπιου ξεπουλημένου παράγοντα, την μη εξαργύρωση των αγώνων στο βωμό της ιδιοτέλειας.
Έφυγε ορθός με το όπλο στο χέρι,έφυγε αρματωμένος λες και στον κάτω κόσμο που πάει θα δώσει και εκεί αγώνες θα συνεχίσει τις μάχες για έναν κάτω κόσμο καλύτερο.Για να γίνουν όλοι ο κόσμος ένας …ένας κόσμος φωτεινός από το δίκιο.
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέμεναν ένα είδος πογκρόμ διοικητών στη μεταβατική φάση της ύφεσης των μετώπων στα πρότυπα του Ντονμπάς…..και δυστυχώς φαίνεται ότι αυτή η δολοφονία δεν είναι παρά η αρχή.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.